Ambulanță aeriană sau elicopter de la Tartagal Airport - General Enrique Mosconi

Oferim transport de retur de termin scurt de la Tartagal Airport - General Enrique Mosconi la Tartagal. Personalul nostru experimentat este disponibil pentru consultații 24 de ore din 24, în așa fel încât să organizeze în cel mai scurt timp posibil un transport adaptat în mod optim la starea de sănătate a pacientului, transport realizat fie cu un avion de ambulanță, fie cu un elicopter potrivit.

Experiența noastră îndelungată în domeniul zborurilor de ambulanță și a repatrierilor internaționale ale pacienților din străinătate ne permite să intervenim rapid în Tartagal și să ne ocupăm de întregul transfer dintr-o singură sursă. Un mare avantaj: serviciile de ambulanță ale partenerilor noștri locali din Tartagal Airport - General Enrique Mosconi pot ajunge direct la ambulanța aeriană sau elicopterul pregătit pentru zbor.

Acest lucru elimină timpul de așteptare și întregul transport al pacientului poate fi efectuat cu maximă grijă pentru pacient. În plus, procedura de aprobare în Tartagal este semnificativ simplificată datorită urgenței medicale. Acest lucru nu numai că garantează o pornire rapidă, ci și reduce la minimum întreaga durată a transportului pacientului.

Vă stăm la dispoziție în orice moment al zilei sau al nopții pentru o consultație gratuită și fără obligații și, dacă doriți, putem realiza repatrierea dumneavoastră din străinătate, transferul cu elicopterul sau avionul de ambulanță, precum și transporturi solicitante de terapie intensivă de la Tartagal Airport - General Enrique Mosconi în Tartagal în doar câteva ore.

Întoarcerea internațională de la sau către Tartagal

Accidentele sau îmbolnăvirile grave și bruște în vacanță sau în timpul unei călătorii de afaceri necesită adesea o repatriere rapidă și sigură, în așa fel încât pacienții să poată fi tratați în continuare în țara lor de origine. Compania noastră oferă servicii de repatriere accesibile, de o calitate dovedită, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru familia dumneavoastră, la Tartagal Airport - General Enrique Mosconi. Luând în considerare condițiile locale, vă putem furniza cu promptitudine un avion de ambulanță  sau o altă aeronavă de salvare adecvată în Tartagal. De asemenea, transportul pacientului dumneavoastră către Argentina poate fi organizat și efectuat în cel mai scurt timp posibil cu Tartagal Airport - General Enrique Mosconi ca aeroport de destinație.

În timpul transportului de la sau către Tartagal, pacientul este însoțit de o echipă medicală experimentată. În acest fel, asigurăm cea mai bună îngrijire posibilă în timpul repatrierilor din străinătate. Dacă este necesar, oferim și serviciul „de la pat la pat”, un pachet cuprinzător și popular. Preluăm pacientul de la locul de internare și îl ducem la aeroport cu o ambulanță sau un vehicul de salvare. O altă ambulanță sau un vehicul de salvare așteaptă la aeroportul de destinație și asigură transportul în siguranță către spitalul necesar.

Evacuare medicală urgentă din Tartagal Airport - General Enrique Mosconi

În situații critice din punctul de vedere al timpului, transportul de retur în Tartagal se realizează doar cu avioane de ambulanță complet echipate și cu personal medical experimentat. Astfel, se asigură un transfer cât mai sigur și mai ușor pentru pacienți.

Pentru cea mai bună îngrijire posibilă a pacientului pe întreaga durată a transportului de retur, ambulanțele aeriene utilizate (de exemplu, Bombardier Learjet 35 A, Bombardier Challenger 604, Cessna Citation Bravo, Cessna Citation XLS etc.) sunt dotate cu echipamente de terapie intensivă instalate permanent. Dacă este necesar, acesta poate fi completat cu echipamente suplimentare, ținându-se cont de starea pacientului. Această flexibilitate garantează un transport de întoarcere rapid și sigur de la Tartagal Airport - General Enrique Mosconi.

Pe lângă ambulanțele aeriene și aeronavele cu turbopropulsie, la Tartagal Airport - General Enrique Mosconi sunt disponibile și elicoptere dotate cu echipament medical pentru zboruri de tip ambulanță. Astfel, putem oferi și transporturi de pacienți fără intervenții terestre cu ambulanțe sau vehicule de salvare. Clinicile implicate trebuie doar să dispună de facilitățile de aterizare necesare.

Zbor de ambulanță pentru pacienți cu COVID-19 în Tartagal

Ambulanțele și elicopterele noastre aeriene pot transporta și pacienți infectați cu coronavirus (COVID-19). Fie că este vorba de un zbor cu ambulanța aeriană către Tartagal sau de un transport de pacienți către o altă țară, la Tartagal Airport - General Enrique Mosconi, noi ne asigurăm că pacientul ajunge la destinație în siguranță.

Prin utilizarea unui sistem modern de izolare, se poate exclude infectarea echipei medicale sau a persoanelor însoțitoare. Mai precis, prin menținerea unei presiuni negative în interiorul sistemului, niciun virus nu pătrunde în exterior. Cu toate acestea, medicul de zbor își poate trata pacientul. Porturile amplasate strategic permit efectuarea tuturor procedurilor medicale.

Transporturi pediatrice în Tartagal

Transporturile pediatrice necesită o expertiză specială pentru a oferi îngrijirea precisă necesară pentru micii pacienți. Prin urmare, numai pediatri și neonatologi de o înaltă pregătire și cu ani de experiență profesională sunt mobilizați pentru transporturile noastre de copii în Tartagal.

De asemenea, echipamentul medical utilizat este întotdeauna de ultimă generație. Dacă este necesar, se utilizează cel mai modern incubator de transport. Acesta se caracterizează printr-un grad ridicat de fiabilitate și contribuie astfel la un transport cât mai ușor pentru copil de la Tartagal Airport - General Enrique Mosconi.

În cazul în care spitalele implicate au heliporturi adecvate sau alte facilități de aterizare, vom folosi un elicopter de ambulanță modern, în strânsă consultare cu medicii spitalului. În acest fel, putem menține timpul de transport cât mai scurt posibil.

Mai multe zboruri de ambulanță din Tartagal

În plus față de repatrierile urgente din străinătate, transporturile urgente de pacienți aflați în stare critică și transporturile pediatrice în Tartagal, suntem un furnizor de transport medical de încredere și pentru transporturi de sânge și organe în timp critic. De asemenea, putem efectua astfel de ambulanțe de zbor speciale cu doar o notificare prealabilă de la Tartagal Airport - General Enrique Mosconi.

Pentru a transporta încărcătura medicală valoroasă la destinație cât mai repede posibil, folosim avioane de ambulanță sau punem la dispoziție elicoptere de salvare special echipate, care pot folosi heliporturile sau alte zone de aterizare adecvate din cadrul clinicilor implicate. În acest fel, minimizăm timpul de transport și economisim minute prețioase care pot salva vieți.

Contactați-ne

Suntem bucuroși să vă transmitem oferta noastră în cel mai scurt timp posibil. Dacă aveți întrebări suplimentare și doriți să obțineți mai multe informații, ne puteți contacta zilnic, 24 de ore din 24.

Înapoi la prezentarea generală