Ambulanță aeriană sau elicopter de la Port Hawkesbury Airport

Oferim transport de retur de termin scurt de la Port Hawkesbury Airport la Port Hawkesbury. Personalul nostru experimentat este disponibil pentru consultații 24 de ore din 24, în așa fel încât să organizeze în cel mai scurt timp posibil un transport adaptat în mod optim la starea de sănătate a pacientului, transport realizat fie cu un avion de ambulanță, fie cu un elicopter potrivit.

Experiența noastră îndelungată în domeniul zborurilor de ambulanță și a repatrierilor internaționale ale pacienților din străinătate ne permite să intervenim rapid în Port Hawkesbury și să ne ocupăm de întregul transfer dintr-o singură sursă. Un mare avantaj: serviciile de ambulanță ale partenerilor noștri locali din Port Hawkesbury Airport pot ajunge direct la ambulanța aeriană sau elicopterul pregătit pentru zbor.

Acest lucru elimină timpul de așteptare și întregul transport al pacientului poate fi efectuat cu maximă grijă pentru pacient. În plus, procedura de aprobare în Port Hawkesbury este semnificativ simplificată datorită urgenței medicale. Acest lucru nu numai că garantează o pornire rapidă, ci și reduce la minimum întreaga durată a transportului pacientului.

Vă stăm la dispoziție în orice moment al zilei sau al nopții pentru o consultație gratuită și fără obligații și, dacă doriți, putem realiza repatrierea dumneavoastră din străinătate, transferul cu elicopterul sau avionul de ambulanță, precum și transporturi solicitante de terapie intensivă de la Port Hawkesbury Airport în Port Hawkesbury în doar câteva ore.

Întoarcerea internațională de la sau către Port Hawkesbury

Accidentele sau îmbolnăvirile grave și bruște în vacanță sau în timpul unei călătorii de afaceri necesită adesea o repatriere rapidă și sigură, în așa fel încât pacienții să poată fi tratați în continuare în țara lor de origine. Compania noastră oferă servicii de repatriere accesibile, de o calitate dovedită, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru familia dumneavoastră, la Port Hawkesbury Airport. Luând în considerare condițiile locale, vă putem furniza cu promptitudine un avion de ambulanță  sau o altă aeronavă de salvare adecvată în Port Hawkesbury. De asemenea, transportul pacientului dumneavoastră către Canada poate fi organizat și efectuat în cel mai scurt timp posibil cu Port Hawkesbury Airport ca aeroport de destinație.

În timpul transportului de la sau către Port Hawkesbury, pacientul este însoțit de o echipă medicală experimentată. În acest fel, asigurăm cea mai bună îngrijire posibilă în timpul repatrierilor din străinătate. Dacă este necesar, oferim și serviciul „de la pat la pat”, un pachet cuprinzător și popular. Preluăm pacientul de la locul de internare și îl ducem la aeroport cu o ambulanță sau un vehicul de salvare. O altă ambulanță sau un vehicul de salvare așteaptă la aeroportul de destinație și asigură transportul în siguranță către spitalul necesar.

Evacuare medicală urgentă din Port Hawkesbury Airport

În situații critice din punctul de vedere al timpului, transportul de retur în Port Hawkesbury se realizează doar cu avioane de ambulanță complet echipate și cu personal medical experimentat. Astfel, se asigură un transfer cât mai sigur și mai ușor pentru pacienți.

Pentru cea mai bună îngrijire posibilă a pacientului pe întreaga durată a transportului de retur, ambulanțele aeriene utilizate (de exemplu, Bombardier Learjet 35 A, Bombardier Challenger 604, Cessna Citation Bravo, Cessna Citation XLS etc.) sunt dotate cu echipamente de terapie intensivă instalate permanent. Dacă este necesar, acesta poate fi completat cu echipamente suplimentare, ținându-se cont de starea pacientului. Această flexibilitate garantează un transport de întoarcere rapid și sigur de la Port Hawkesbury Airport.

Pe lângă ambulanțele aeriene și aeronavele cu turbopropulsie, la Port Hawkesbury Airport sunt disponibile și elicoptere dotate cu echipament medical pentru zboruri de tip ambulanță. Astfel, putem oferi și transporturi de pacienți fără intervenții terestre cu ambulanțe sau vehicule de salvare. Clinicile implicate trebuie doar să dispună de facilitățile de aterizare necesare.

Zbor de ambulanță pentru pacienți cu COVID-19 în Port Hawkesbury

Ambulanțele și elicopterele noastre aeriene pot transporta și pacienți infectați cu coronavirus (COVID-19). Fie că este vorba de un zbor cu ambulanța aeriană către Port Hawkesbury sau de un transport de pacienți către o altă țară, la Port Hawkesbury Airport, noi ne asigurăm că pacientul ajunge la destinație în siguranță.

Prin utilizarea unui sistem modern de izolare, se poate exclude infectarea echipei medicale sau a persoanelor însoțitoare. Mai precis, prin menținerea unei presiuni negative în interiorul sistemului, niciun virus nu pătrunde în exterior. Cu toate acestea, medicul de zbor își poate trata pacientul. Porturile amplasate strategic permit efectuarea tuturor procedurilor medicale.

Transporturi pediatrice în Port Hawkesbury

Transporturile pediatrice necesită o expertiză specială pentru a oferi îngrijirea precisă necesară pentru micii pacienți. Prin urmare, numai pediatri și neonatologi de o înaltă pregătire și cu ani de experiență profesională sunt mobilizați pentru transporturile noastre de copii în Port Hawkesbury.

De asemenea, echipamentul medical utilizat este întotdeauna de ultimă generație. Dacă este necesar, se utilizează cel mai modern incubator de transport. Acesta se caracterizează printr-un grad ridicat de fiabilitate și contribuie astfel la un transport cât mai ușor pentru copil de la Port Hawkesbury Airport.

În cazul în care spitalele implicate au heliporturi adecvate sau alte facilități de aterizare, vom folosi un elicopter de ambulanță modern, în strânsă consultare cu medicii spitalului. În acest fel, putem menține timpul de transport cât mai scurt posibil.

Mai multe zboruri de ambulanță din Port Hawkesbury

În plus față de repatrierile urgente din străinătate, transporturile urgente de pacienți aflați în stare critică și transporturile pediatrice în Port Hawkesbury, suntem un furnizor de transport medical de încredere și pentru transporturi de sânge și organe în timp critic. De asemenea, putem efectua astfel de ambulanțe de zbor speciale cu doar o notificare prealabilă de la Port Hawkesbury Airport.

Pentru a transporta încărcătura medicală valoroasă la destinație cât mai repede posibil, folosim avioane de ambulanță sau punem la dispoziție elicoptere de salvare special echipate, care pot folosi heliporturile sau alte zone de aterizare adecvate din cadrul clinicilor implicate. În acest fel, minimizăm timpul de transport și economisim minute prețioase care pot salva vieți.

Contactați-ne

Suntem bucuroși să vă transmitem oferta noastră în cel mai scurt timp posibil. Dacă aveți întrebări suplimentare și doriți să obțineți mai multe informații, ne puteți contacta zilnic, 24 de ore din 24.

Înapoi la prezentarea generală