Afilieri și parteneriate

Împreună, putem realiza multe lucruri care nu ar fi posibile dacă am fi singuri. În special în domeniul aviației medicale, asistența rapidă acordată persoanelor aflate în dificultate se bazează adesea pe o comunitate puternică. De aceea, trebuie asigurat un cadru cât mai bun pentru colaborare, astfel încât toți cei implicați să se poată coordona în mod optim. La rândul nostru, ne dorim să promovăm aviația medicală în toate domeniile. De aceea, suntem mândri să fim membri sau parteneri ai diferitelor asociații și organizații care împărtășesc acest obiectiv cu noi.

Medici fără frontiere

Fiecare persoană are dreptul la asistență medicală profesională - indiferent de naționalitate, rasă, religie sau opinie politică. În conformitate cu acest principiu, organizația Medici fără frontiere asigură asistență îndeosebi persoanelor aflate în zone de criză sau care sunt victime ale unor dezastre. Această activitate umanitară a fost distinsă cu Premiul Nobel pentru Pace, în 1999. Compania noastră susține sprijinirea oamenilor din întreaga lume, fără prejudecăți, astfel încât toată lumea să poată primi cea mai bună îngrijire medicală posibilă. Aceste valori se reflectă în parteneriatul nostru cu Medici fără frontiere.

Asociația serviciilor medicale aeriene (AAMS)

Asociația Serviciilor Medicale Aeriene (AAMS) este o organizație care sprijină activitatea de salvare a vieților cu ambulanțe aeriene în întreaga lume. Această asociație pledează pentru măsuri de promovare a unor zboruri de ambulanță aeriană sigure, eficiente și de cea mai bună calitate, care să fie accesibile tuturor pacienților. În acest scop, AAMS organizează programe avansate de formare și instruire în materie de siguranță și pledează pentru problemele legate de aviația ambulanțelor din întreaga lume.Această dedicare pentru siguranță și calitate face din Asociația serviciilor medicale aeriene un partener ideal pentru compania noastră. 

Asociația Națională a Aviației de Afaceri (NBAA)

Asociația Națională a Aviației de Afaceri (NBAA) a fost înființată la scurt timp după al Doilea Război Mondial. Aceasta susține preocupările aviației generale - utilizarea comercială a aeronavelor în afara companiilor aeriene comerciale. Aviația de ambulanță este o parte importantă a aviației generale. Așadar, activitatea NBAA vizează promovarea siguranței, a accesibilității și a eficienței aviației generale la nivel mondial, oferind beneficii imediate pacienților din întreaga lume care au nevoie de transport cu ambulanța aeriană.

Contactați-ne