Costurile ambulanțelor aeriene: Cât costă transportul cu ambulanța aeriană?

Timp de citire: 3 minute

Atunci când este nevoie de transport cu ambulanța, apare rapid întrebarea: Care este mijlocul de transport potrivit? Cel mai rapid și sigur este transportul aerian. Transporturile necesare din punct de vedere medical, cum ar fi transferul unui pacient la un alt spital, transportul unui pacient pentru tratament la un spital la alegerea lor sau revenirea din străinătate în țara de origine, se realizează de obicei cu ambulanța aeriană.

Sub supravegherea unei echipe medicale, pacientul este transportat la destinație așezat sau întins, în funcție de starea sa de sănătate. Ambulanțele noastre aeriene sunt folosite în întreaga lume și pot fi utilizate și pentru misiuni pe termen scurt, dar și pe distanțe lungi. În cazurile critice din punctul de vedere al timpului, respectiv pentru transport pe distanțe scurte, se utilizează elicopterul-ambulanță, care poate să aterizeze direct în fața spitalului, să preia pacientul și să îl transporte la spitalul de destinație. Rămân, însă, două întrebări: Care sunt costurile unei ambulanțe aeriene și sunt acestea acoperite de asigurare?

Care sunt costurile unei ambulanțe aeriene?

Din păcate, nu vă putem oferi un răspuns general la această întrebare, deoarece costurile depind de mai mulți factori. Prin urmare, vă oferim aici o scurtă prezentare a modului în care sunt stabilite prețurile pentru un zbor cu ambulanța aeriană:

Ruta zborului

Costurile zborurilor cu ambulanța aeriană depind în principal de distanța dintre locul de plecare și cel de sosire. Totuși, costurile nu cresc proporțional cu distanța parcursă, ci sunt calculate de noi în mod individual.

Starea pacientului

În timpul zborului, echipa medicală este întotdeauna alături de pacient. În funcție de starea de sănătate a acestuia, se selectează și echipamentul necesar. Echipamentul complet al unei ambulanțe aeriene este similar cu cel al unei unități de terapie intensivă, astfel încât să se poată garanta cea mai bună îngrijire medicală posibilă.

În plus, cu ambulanța aeriană pot fi organizate și zboruri Sea Level (cu o presiune a cabinei care corespunde presiunii aerului de la sol). Acest lucru este necesar pentru diferite boli, printre care pneumonia sau edemul cerebral. Totuși, reglarea presiunii în funcție de pacient poate crește durata zborului și, implicit, și prețul transportului însuși. Prin urmare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Doar așa vă putem sfătui în legătură cu opțiunea cea mai bună pentru dumneavoastră.

Termen scurt

Imediat după solicitare, începem organizarea zborului cu ambulanța aeriană. Deoarece ambulanțele aeriene sunt utilizate aproape în permanență, trebuie să ținem cont de disponibilitatea lor la momentul comenzii, incluzând aici și distanța până la locul de preluare. Dacă o aeronavă este poziționată foarte aproape, acest lucru poate avea un efect pozitiv asupra costurilor zborului. În orice caz, din punct de vedere logistic, este mai ușor și mai ieftin să planificați un zbor cu ambulanța aeriană din timp. Chiar și așa, misiunile organizate din scurt sunt posibile în orice moment.

Însoțitori

Nu este deloc complicat să vă asigurați că aveți persoane apropiate alături de dumneavoastră în timpul zborului cu ambulanța aeriană. Prețul total depinde, însă, și de numărul însoțitorilor pe care îi doriți. În cele mai multe cazuri, putem transporta un aparținător în mod gratuit, dar, dacă este nevoie, putem prelua și mai multe persoane. Comunicați-ne dorința dumneavoastră întocmai și vom fi bucuroși să vă punem la dispoziție o ambulanță aeriană mai mare.

Transport terestru

Adesea este necesar ca pentru zborurile cu ambulanța aeriană să fie organizat și un transport terestru adecvat, de exemplu, cu ambulanța sau serviciul de urgență de la spital la aeroport. Aici nu ne referim și la zborul cu elicopterul. Vă rugăm să rețineți că, de multe ori, costurile ambulanțelor din străinătate pot varia foarte mult. În funcție de locul în care vă aflați, este posibil să aveți nevoie de călătorii destul de lungi, ceea ce va afecta costurile totale.

Pe baza acestor parametri, calculăm un preț adaptat nevoilor dumneavoastră. Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție 24/7.

Sunt costurile ambulanței aeriene acoperite de asigurarea medicală?

Această chestiune trebuie întotdeauna clarificată în funcție de fiecare caz în parte. Uneori, asigurarea acoperă întregul cost al zborului cu ambulanța aeriană, alteori, doar o parte din el. Acoperirea costurilor depinde de necesitatea medicală, de exemplu, dacă se pune problema unei urgenți medicale, dacă este vorba despre tratamente care promit vindecarea sau prevenirea agravării simptomelor. Am fi bucuroși să discutăm cu dumneavoastră despre cum puteți depune o cerere de rambursare la compania de asigurări și care sunt șansele ca aceasta să vă acopere cheltuielile.

Totuși, noi vă vom transporta chiar și în afara oricărei acoperiri contractuale. Nu trebuie să faceți dovada unei asigurări și nu aveți nevoie de niciun fel de abonament pentru a solicita un zbor cu ambulanța aeriană. Mai precis, noi efectuăm zborul cu ambulanța aeriană și dacă asigurarea nu acoperă costurile de transport, și dacă transportabilitatea pacientului este pusă la îndoială sau dacă doriți să fiți transferat la cererea dumneavoastră.

Cum pot obține o ofertă privind costurile ambulanței aeriene?

Dacă doriți să programați un zbor cu ambulanța aeriană pentru un transfer spre sau de la o anumită destinație, fie că este vorba de o urgență, fie că totul este planificat cu mult timp înainte, cel mai bine este să ne sunați direct. Nu vă fie frică că ne-ați putea bloca vreo linie - vom fi bucuroși să vă oferim din timpul nostru pentru a vă prezenta opțiunile și pentru a găsi cea mai bună soluție pentru dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție 24 de ore pe zi, iar în caz de urgență, vă oferim imediat o ofertă gratuită fără obligații.

Contactați-ne

Suntem bucuroși să vă transmitem oferta noastră în cel mai scurt timp posilil. Dacă aveți întrebări suplimentare și doriți să obțineți mai multe informații, ne puteți contacta zilnic, 24 de ore din 24.

Contactați-ne