Retur simplu, cu o aeronavă de linie

Timp de citire: 2 minute

Sigur, fiabil, fără complicații: În cazul în care apar accidente sau boli în străinătate, transportul pacientului trebuie să aibă loc rapid și fără mari eforturi birocratice. Adesea, situația acută necesită o călătorie de retur cât mai rapidă, fie cu ambulanța aeriană, fie cu elicopterul. În cazul pacienților stabili, transportul cu un avion de linie este o alternativă rentabilă.

Transportul de retur cu avionul de linie: opțiunile de care dispuneți

Transportul de retur cu avionul de linie este o alternativă avantajoasă din punct de vedere financiar la zborul cu ambulanța aeriană sau cu elicopterul. Cu toate acestea, condiția de bază este ca starea de sănătate a pacientului să permită un astfel de transport. Pe multe rute de zbor oferim posibilitatea de a efectua un transport programat, cu echipă medicală la bord. Personalul însoțitor cu pregătire medicală are asupra sa echipamente de urgență moderne și poate oferi astfel asistență rapidă în caz de complicații.

Centrul de ambulanță aeriană vă oferă trei opțiuni pentru transportul de retur cu un avion de linie, acestea putând fi alese în funcție de starea de sănătate a pacientului. 

Echipă medicală

Pacienții aduși din străinătate nu trebuie să fie întotdeauna așezați în poziție culcată. Mulți dintre ei pot călători pe scaun dacă se află într-o stare stabilă. Compania noastră e bucuroasă să vă pună la dispoziție un medic cu experiență, care vă va însoți pe toată durata zborului, asigurând cea mai bună îngrijire medicală posibilă la bord. Contactați-ne pentru a primi mai multe informații despre această ofertă.

Transport în poziție orizontală

Dacă pacientul trebuie să fie transportat în poziție orizontală din cauza gravității bolii, în compartimentul pentru pasageri se instalează o targă. Acest așa-numit stretcher este separat de restul cabinei printr-o perdea care protejează pacientul de privirile celorlalți pasageri. Personalul medical însoțitor - de obicei, un medic și un paramedic - rămâne alături de pacient pe toată durata transportului, ceea ce garantează o îngrijire optimă și o intervenție rapidă în caz de nevoie.

Această formă de transport de retur este, de asemenea, simplă pentru aparținători: ei au posibilitatea de a zbura înapoi acasă împreună cu pacientul, primind locuri în imediata vecinătate a acestuia.

Transport pentru pacienți de terapie intensivă

Compartimentul de transport al pacienților (CTP) permite și transportul pacienților grav bolnavi. Din punct de vedere tehnic și medical, CTP-ul este echipat la fel ca o ambulanță modernă. Asta înseamnă că putem garanta un transport sigur inclusiv pentru pacienții de terapie intensivă ventilați mecanic. Echipamentul CTP-ului include:

  • monitoare de terapie intensivă pentru monitorizarea ritmului cardiac, a tensiunii arteriale, a saturației de oxigen, a temperaturii corpului
  • rucsac de urgență, dotat inclusiv cu echipament special pentru îngrijirea copiilor și a sugarilor
  • ventilator portabil de terapie intensivă, oxigen
  • truse de control al infecțiilor
  • defibrilator, stimulator cardiac extern, seringi și pungi de perfuzie sub presiune

În funcție de starea de sănătate a pacientului, completăm acest echipament cu alte dispozitive și medicamente, adaptând îngrijirea medicală la nevoile specifice.

Transport de retur cu un avion de linie: Avantajele de care vă bucurați

Transportul retur cu un avion de linie este o modalitate liniștită și sigură de transfer al pacienților pe cale aeriană. Ea este potrivită pentru pacienți cu o gamă largă de boli și poate fi efectuată pe mai multe rute. În plus, prezintă avantaje și pentru aparținători: Prin rezervarea locurilor din imediata apropiere a pacientului, acestea sunt întotdeauna lângă persoana iubită.

Transport de retur cu avionul de linie oferit de Centrul de ambulanță aeriană

De ani de zile, suntem alături de dumneavoastră cu o echipă puternică: Centrul de ambulanță aeriană asigură un transport sigur cu avionul de linie pentru pacient. Suntem o echipă activă la nivel internațional, care vorbește numeroase limbi străine. Pentru a vă ajuta cât mai mult posibil, noi nu ne ocupăm doar de transportul pacienților, ci și de comunicarea profesională cu autoritățile și clinicile din străinătate.

Atunci când alegeți transportul retur oferit de Centrul de Ambulanță Aeriană, primiți servicii complete, îngrijire medicală excepțională și un contact bine informat și de încredere care să vă asiste pe orice continent.

Contactați-ne

Suntem bucuroși să vă transmitem oferta noastră în cel mai scurt timp posibil. Dacă aveți întrebări suplimentare și doriți să obțineți mai multe informații, ne puteți contacta zilnic, 24 de ore din 24.

Contactați-ne