Zborul cu ambulanța aeriană

Ambulanțele aeriene complet echipate din punct de vedere medical sunt ideale și pentru zborurile de retur ale pacienților. Personalul medical experimentat de la bordul navei se asigură că transportul pacienților se desfășoară cât mai sigur și mai prudent posibil.

Pentru a asigura cea mai bună îngrijire posibilă în timpul zborului de retur, toate ambulanțele aeriene sunt dotate cu echipamente de terapie intensivă integrate. Dacă starea de sănătate a pacientului o impune, acestea pot fi completate cu echipamente specializate. În acest fel, putem garanta un transport rapid și sigur al pacientului, zi și noapte, în cel mai scurt timp posibil.

Echipament medical la bordul unei ambulanțe aeriene

Echipamentul standard al unei ambulanțe aeriene include, dar nu se limitează la următoarele echipamente medicale:

  • Unitate de terapie intensivă cu saltea antidecubit, pentru necesități
  • 6.000 de litri de oxigen medical și rezervoare auxiliare opționale
  • Monitor de terapie intensivă multiparametru
  • Ventilatoare de terapie intensivă, inclusiv pentru modele de ventilație complexe
  • ECG multifuncțional cu 12 canale
  • Pulsoximetru și analizator de gaze sanguine
  • Defibrilator bifazic și stimulator cardiac extern
  • Telefon prin satelit pentru comunicare la nivel global

La fiecare transport, echipamentul medical este adaptat în funcție de starea de sănătate a pacientului și suplimentat dacă este necesar. Acest lucru asigură bunăstarea pacientului în orice moment.

Întoarcerea în spital a pacienților de terapie intensivă

Compania noastră poate asigura un transport sigur cu ambulanța aeriană chiar și pentru pacienții care necesită terapie intensivă din cauza unor diagnostice foarte complicate. Pacienții primesc îngrijire permanentă, în condiții optime, și ajung la destinație în cel mai scurt timp posibil. La bord se află și medici de terapie intensivă cu înaltă pregătire, care pot interveni imediat dacă este necesar.

Presiunea din cabina ambulanței aeriene poate fi, de asemenea, ajustată în funcție de condițiile de presiune de la sol. Acest așa-numit zbor Sea Level este absolut necesar pentru anumite diagnostice.

Bineînțeles, atunci când este nevoie, asigurăm și transferuri cu ambulanța terestră pentru pacienții de terapie intensivă. Astfel, aducem pacientul în siguranță la aeroport, dar și de la aeroport la spitalul în care va fi tratat. Asistența noastră cuprinzătoare de la pat la pat este deosebit de utilă pentru pacienții grav bolnavi: aceasta asigură cea mai bună îngrijire posibilă pe toată durata transportului și reduce la minimum orice timp de așteptare.

Contactați-ne

Suntem bucuroși să vă transmitem oferta noastră în cel mai scurt timp posibil. Dacă aveți întrebări suplimentare și doriți să obțineți mai multe informații, ne puteți contacta zilnic, 24 de ore din 24.

Contactați-ne