Ce trebuie să știți despre serviciile noastre de avioane medicale

Timp de citire: 3 minute

Jucând un rol foarte important în îngrijirea și tratarea adecvată și rapidă a pacienților, avioanele cu reacție medicale au evoluat considerabil. Cunoscute și sub denumirea de ambulanțe aeriene, acestea sunt echipate cu echipament medical, iar echipajul este format din profesioniști medicali în loc de piloți, stewarzi și stewardese. 

Avioanele cu reacție medicale ale Centrului de Ambulanță Aeriană

Centrul de Ambulanță Aeriană dispune de o flotă de astfel de avioane ambulanțe aeriene pentru a aranja transportul în siguranță al pacienților dintr-o locație în alta, fie că este vorba despre o distanță scurtă sau trebuie să călătoriți de pe un continent pe altul. Datorită serviciului său cu avioane medicale, îngrijirea medicală de calitate poate fi accesibilă tuturor, chiar dacă pacientul se află într-o țară care este încă în curs de dezvoltare.

Cu un singur apel telefonic puteți organiza o ambulanță aeriană pentru un transport către o țară în care sistemul medical este foarte bun și unde există medici profesioniști de talie mondială.

Mai jos câteva exemple de avioane medicale cu reacție.

 • Bombardier Challenger
 • Bombardier Global Express
 • Bombardier Learjet
 • Gulfstream G150
 • Dornier Jet

avion ambulanță

Alternative pentru opțiunile de transport medical

Pe lângă serviciul său medical cu avioane cu reacție, Centrul de Ambulanță Aeriană dispune și de alte servicii de ambulanță aeriană, ceea ce înseamnă că puteți opta pentru cea mai eficientă soluție în funcție de situația dvs.

Elicoptere ambulanță

Acestea sunt folosite, de obicei, pentru a călători pe distanțe scurte, cum ar fi între două locații din aceeași țară sau pentru a traversa zona de frontieră a două țări diferite. La fel ca în cazul avioanele sale medicale, Centrul de Ambulanță Aeriană s-a asigurat că a dotat elicopterele ambulanță cu echipament medical de ultimă generație, astfel încât să poată oferi îngrijire medicală adecvată pacienților transportați. Acestea sunt perfecte pentru a parcurge distanțe scurte, deoarece sunt mult mai rapide decât ambulanțele terestre și nu există problema de a aștepta în trafic și de a face față altor astfel de probleme, cum ar fi accidentele rutiere.

Ambulanță terestră

Centrului de Ambulanță Aeriană oferă și un serviciu de ambulanță la sol. Ambulanțele noastre terestre sunt opțiunea cea mai rentabilă pentru a ajunge la o destinație accesibilă rutier. Centrul de Ambulanță Aeriană se asigură că paramedicul cel mai calificat și cu experiență va monitoriza pacientul pe tot parcursul călătoriei. Cu toate acestea, atunci când organizăm zborul, luăm în considerare dacă călătoria este prea obositoare sau prea stresantă pentru pacient.

Avantajele serviciului nostru cu avion medical

Care sunt beneficiile de care vă veți bucura când rezervați serviciul nostru de avion medical cu reacție?

Răspuns rapid: Serviciul nostru este operațional în fiecare zi a săptămânii, 24 de ore din 24. Ca atare, cererea dumneavoastră va fi rezolvată în orice moment al zilei. După solicitarea dumneavoastră inițială, care poate fi făcută prin apel telefonic, e-mail sau formular de contact, agentul nostru vă va contacta imediat.

Siguranță medicală 100 %: Centrul de Ambulanță Aeriană acordă o mare importanță siguranței dumneavoastră. Utilizăm cel mai modern echipament medical și ne asigurăm că medicii și paramedicii noștri au experiență în servicii medicale aeriene.

Experți în aviație dedicați și poliglot: Experții noștri în aviație vorbesc diverse limbi. Ei vor putea comunica cu dvs. cu ușurință în limba preferată de dvs. Vă va sta la dispoziție un agent dedicat pentru cazul dvs., asigurându-se că toate cerințele dvs. sunt satisfăcute.

Soluție personalizată pentru cazul dvs.: Agentul vă va asculta nevoile, va evalua situația și, fiind expert în domeniu, va elabora o soluție personalizată pentru cazul dvs. Acest lucru asigură un serviciu optim, care acoperă toate aspectele.

Flota de avioane ambulanță la alegere: Centrul de Ambulanță Aeriană dispune de o flotă de avioane medicale variată. Ca atare, chiar dacă doriți un avion mai mare cu mai mulți însoțitori la bord, dorințele dvs. vor fi îndeplinite.

Organizare rapidă a avionului nostru: Dacă totul este în regulă, putem folosi un avion medical pentru a transporta pacientul în aceeași zi sau în ziua următoare rezervării.

Serviciu pat-la-pat: Oferim un serviciu pat-la-pat pentru fiecare din misiunile noastre de ambulanță aeriană. Aceasta înseamnă că o ambulanță terestră vă va lua pentru a vă transporta la aeroport, iar în țara de destinație vă va aștepta o altă ambulanță la sol.

Îngrijiri post zbor: Noi cei de la Centrul de Ambulanță Aeriană ne îngrijim de pacient. Acesta este motivul pentru care noi continuăm să ne ocupăm de pacient și după zbor. Mai mult, vă stăm la dispoziție dacă aveți nevoie de documente esențiale în scopul asigurării.

pacient si doctor

Costurile serviciului nostru cu avion medical

Cât costă rezervarea unui avion medical la Centrul de Ambulanță Aeriană? Vă elaborăm o ofertă de preț în funcție de cazul dvs. Acest lucru vă asigură că nu sunteți taxat pentru un serviciu pe care nu îl doriți sau de care nu aveți nevoie. Agenții noștri iau în calcul mai mulți factori atunci când elaborează o ofertă pentru dvs. Acești factori sunt:

 • Ruta de călătorie
 • Nevoie dvs. medicale; sunt necesare echipamente sau experți medicali la bord.
 • Dimensiunea avionului
 • Numărul de însoțitori
 • Sunt necesare ambulanțe la sol
 • Taxe administrative (taxe de aterizare, taxe vamale etc.)

Având peste un deceniu de experiență în domeniu, experții noștri vor putea găsi cea mai rentabilă soluție pentru dvs.

Contactați-ne 

Suntem bucuroși să vă transmitem oferta noastră în cel mai scurt timp posibil. Dacă aveți întrebări suplimentare și doriți să obțineți mai multe informații, ne puteți contacta zilnic, 24 de ore din 24.

Contactați-ne