Ce trebuie să știți despre serviciile noastre de repatriere cu aeronave în regim de ambulanță

Timp de citire: 4 minute

Asigurând asistență promptă în situații foarte stresante, Centrul de Ambulanță Aeriană a dobândit ani de experiență în industria medicală aeriană. Datorită experienței noastre putem organiza repatrieri și misiuni de evacuare aproape oriunde în lume, exact acolo unde aveți nevoie, fără bandă roșie. Având în spate o echipă cu multe abilități, putem elabora rapid un plan de transport, în funcție de nevoile dvs. specifice. Ca rezultat, acest lucru asigură că transferul dvs. medical este optimizat, în timp ce dvs. vi se asigură cele mai confortabile și sigure condiții posibile. De asemenea, oferim servicii extinse, care depășesc repatrierea în regim de ambulanță aeriană și serviciile de evacuare, astfel că vă puteți bucura de cele mai bune îngrijiri. Citiți mai departe despre serviciile noastre principale și beneficiile serviciilor noastre de zbor în regim de ambulanță.

Serviciile noastre principale: repatriere și evacuare cu aeronave în regim de ambulanță

Serviciile noastre de repatriere cu aeronave în regim de ambulanță sunt solicitate frecvent de călătorii care suferă accidentări, boli sau traume în timp ce se află în străinătate și trebuie să revină acasă pentru îngrijiri adecvate. Într-adevăr, scopul unei repatrieri medicale este de a transporta o persoană înapoi în țara de origine, unde are acces la îngrijiri medicale mai bune, dar și unde limba nu constituie un impediment iar familia și prietenii sunt mai aproape. La Centrul de Ambulanță Aeriană, echipajul nostru medical are experiență în repatrierea pacienților în condiții de siguranță cu ajutorul aeronavelor în regim de ambulanță.

repatriere medicală

Fiind atât similare, dar totodată diferite de misiunile de repatriere medicale, zborurile de evacuare medicală sunt și ele necesare atunci când cineva se accidentează sau este bolnav. Cu toate acestea, mai degrabă decât să-i transfere înapoi în țara lor de origine, zborurile de evacuare medicală constau în transportul pacienților din țara lor de origine într-o țară străină pentru a beneficia de un alt nivel de îngrijire sau pentru a avea acces uneori la îngrijiri medicale de clasă mondială. Iată ce am făcut exact pentru unul dintre pacienții noștri, care a suferit un atac de cord sever în Ibiza.

În continuare, zborurile de evacuare medicală le permite persoanelor grav accidentate sau care suferă de boli grave precum pacienții bolnavi de cancer sau victimele atacurilor cerebrale să fie transportate în condiții de siguranță, rapid și cu asistență medicală către un centru de traume sau un spital mai bine dotat pentru gestionarea situației. Accidentele rutiere, accidentele cu ATV, o boală severă cu instalare rapidă, precum și dorința de a fi mai aproape de rudele care s-au mutat în altă țară constituie motive importante pentru care clienții noștri solicită zborurile de evacuare medicală.

Fiecare zbor de evacuare medicală pune la dispoziție o echipă de medici profesioniști, care au experiență în tratament medical aerian și care sunt echipați cu aparatură medicală de ultimă generație. Toate acestea contribuie la un zbor în condiții de siguranță. Mai mult, călătoria de evacuare medicală începe și la sfârșit la spitalul dorit, dvs. putând alege serviciul de îngrijire pat la pat. Acest lucru va atenua, de asemenea, stresul celor dragi care coordonează zborul.

Iată ce anume face din Centrul de Ambulanță Aeriană o companie internațională de încredere pentru zboruri în regim de ambulanță

Ambulante

Cu toții sperăm că o călătorie națională sau internațională începe și se termină cu amintiri plăcute, dar realitatea ne poate aduce multe surprize neplăcute. Spre exemplu, dacă suferiți de fracturi osoase multiple sau vă confruntați cu complicații de sarcină când vă aflați într-o țară străină, puteți avea nevoie de o repatriere medicală urgentă în țara dvs. de origine. Drept rezultat, este extrem de important să știți ce anume să căutați la o companie de zbor în regim de ambulanță atunci când vă aflați într-o astfel de situație foarte stresantă.

În timp ce navigați pe internet, veți întâlni un număr surprinzător de companii de ambulanță aeriană care oferă servicii de repatriere și evacuare. Lăsând deoparte faptul că nu sunt toate echipate corespunzător pentru a vă asigura siguranța dumneavoastră sau a celui drag, în funcție de boala dumneavoastră particulară, multe dintre ele nu oferă zboruri la scară globală.

La Centrul de Ambulanță Aeriană, înțelegem că în vremuri de criză și membrii familiei care îngrijesc pacientul într-o țară străină sunt stresați. Drept urmare, pe lângă faptul că avem o prezență internațională în cel mai adevărat sens al cuvântului, oferim cele mai bune servicii pentru a atenua acest stres imediat ce ajungem la fața locului și chiar mai devreme. Într-adevăr, personalul nostru poate facilita comunicarea cu unitatea medicală destinatară sau vă poate ajuta să obțineți un raport medical adecvat.

Suntem o companie internațională de transport aero-medical de renume, cu o prezență globală în toate țările importante. De la accidente minore până la traume medicale severe, suntem disponibili 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână pentru a ne asigura că vă întoarceți acasă la familia dumneavoastră și la furnizorul de îngrijire medicală de încredere cât mai curând posibil.

Dispunem de resursele, autorizațiile și echipament de îngrijire necesar pentru a transporta pacienții în siguranță înapoi în țara de origine. Putem ajunge la dvs. oriunde în lume datorită rețelei noastre extinse de zone de servicii. Avem o echipă talentată de profesioniști bine pregătiți, care vor lucra cu dvs. și membrii familiei dvs. pentru a vă face întoarcerea acasă cât mai simplă posibil.

Următoarele sunt câteva dintre serviciile unice care ne deosebesc ca fiind cea mai bună alegere pentru pacienții din întreaga lume:

Suntem disponibili 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână

Echipa noastră de profesioniști cu multă experiență este de gardă 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână pentru a vă organiza zborul medical intern sau internațional cât mai curând posibil. Cunoscându-vă specificul țării și limba, reprezentanții serviciului nostru de asistență vă vor face să vă simțiți în largul dvs. și îngrijit. Îi puteți contacta la orice oră din zi sau din noapte prin telefon sau e-mail.

În plus, personalul nostru experimentat vă stă la dispoziție pentru a vă răspunde la întrebările legate de viză și cerințele de intrare, costurile zborului medical, transportul terestru, servicii de curierat animale de companie și alte teme.

Serviciu de la pat-la-pat

Oferim un serviciu complet de la pat la pat pentru a vă asigura siguranța și confortul complet de la începutul până la sfârșitul repatrierii/evacuării dumneavoastră aeromedicale. Sunt incluse nu numai zboruri medicale, ci și servicii după aterizare, cum ar fi transportul la sol cu ​​ambulanță sau vehiculele de salvare. Suntem întotdeauna pregătiți să oferim transport complet personalizat al pacienților și luăm întotdeauna măsurile necesare pentru a reduce timpii de așteptare și a face tranzitul cât mai ușor posibil.

Pacient la pat

Un serviciu de primă clasă pentru ambulanță aeriană

În plus, ne angajăm să vă îngrijim până ajungeți în siguranță la spitalul ales de dvs., sau acasă, în confortul propriului pat. Serviciile noastre de transport terestru sunt disponibile imediat după aterizare, sub strictă supraveghere medicală și fără timp de așteptare. Selectăm doar vehicule echipate cu facilitățile necesare în funcție de nevoile dumneavoastră specifice.

O flotă extinsă de ambulanțe aeriene

Flota noastră de ambulanțe aeriene oferă o varietate de opțiuni pentru a satisface nevoile diverse ale pacienților noștri. Cu o gamă completă de avioane și elicoptere medicale (care pot transporta pacienții de la un spital la altul fără a fi nevoie de transport la sol), putem acoperi întreaga rețea globală de transport medical. Avioanele noastre medicale pot fi trimise rapid către orice destinație și pot călători pe distanțe medii și lungi. Avem alianțe nu numai cu aeroporturi internaționale majore din întreaga lume, ci și cu aerodromuri mai mici, aproape de casa dvs., permițându-ne din nou să minimizăm nevoile de transport la sol.

Pe lângă beneficiile enumerate mai sus, mai jos sunt câteva dintre serviciile noastre complementare care ne deosebesc de concurenți:

  • Serviciu de escortă medicală, care este format dintr-o echipă de medici și asistente calificate, însoțesc pacienții pentru a furniza îngrijiri medicale necesare;
  • Serviciul pentru pacienți VIP include avioane mult mai mari și mai luxoase, precum și servicii suplimentare pentru înainte și după zbor;
  • Vă putem ajuta cu formalitățile asociate cu viza dvs. internațională, precum și să obțineți permisiunea autorităților competente și a spitalului în care sunteți/veți fi internat.

Suntem bucuroși să vă transmitem oferta noastră în cel mai scurt timp posibil. Dacă aveți întrebări suplimentare și doriți să obțineți mai multe informații, ne puteți contacta zilnic, 24 de ore din 24.

Contactați-ne