Zborul după intervenții chirurgicale

Timp de citire: 3 minute

De ce zborul după o intervenție chirurgicală poate provoca complicații?

Procedurile chirurgicale au devenit normale datorită progreselor medicale și pacienții din întreaga lume nu se feresc de ele. Majoritatea pacienților preferă ca intervențiilor lor chirurgicale să fie efectuate de chirurgi veterani specializați, chiar dacă trebuie să călătorească în străinătate pentru asta. Există cazuri în care alți pacienți au nevoie de intervenție chirurgicală în străinătate, în vacanță sau într-o călătorie de afaceri. Călătoriile post-intervenții chirurgicale devin foarte esențiale, deoarece pacienții sunt foarte sensibili după o intervenție chirurgicală. Articolul sugerează cele mai bune modalități de călătorie după o intervenție chirurgicală.

Interpretare analizae medicale

Dacă este sau nu sigur să zburați, depinde în mare măsură de tipul de procedură care este efectuată. Zborul după mici intervenții chirurgicale este rareori periculos și prezintă un risc redus de complicații post-chirurgicale. Dar, la scurt timp după o intervenție chirurgicală majoră, călătoria cu avionul poate fi cu adevărat dăunătoare sănătății unei persoane. Acest lucru poate duce la infecție, tromboză venoasă profundă sau cheaguri de sânge.

Zborul cu un avion comercial după o intervenție chirurgicală poate fi deosebit de periculos. Presiunea din cabină este diferită de presiunea aerului de la sol, ceea ce poate duce la o varietate de probleme. În caz de complicații, nu puteți beneficia de supraveghere medicală adecvată în timp ce vă aflați în avion. Lipsa facilităților medicale într-un zbor comercial și inexistența unui profesionist în domeniul medical care să fie alături de dumneavoastră într-un moment atât de crucial poate duce la rezultate negative asupra sănătății. Este întotdeauna recomandat să consultați un medic înainte de a utiliza călătoriile cu avionul după intervenții chirurgicale.

În plus, compania aeriană care efectuează zborul s-ar putea să nu vă permită să vă urcați în avion dacă consideră că nu sunteți suficient de bine. Trebuie să contactați compania aeriană în prealabil, astfel încât să vă poată evalua starea medicală și să decidă dacă sunteți apt să zburați.

Cât ar trebui să așteptați înainte de a zbura?

Timpul de așteptare poate depinde de tipul de intervenție chirurgicală pe care ați suferit-o. De exemplu:

Tip de intervenție chirurgicalăTimp necesar înainte de zbor
  
Intervenție chirurgicală la genunchiPatru până la șase săptămâni
Intervenție chirurgicală de cataractă24 de ore
Chirurgie artroscopicăDouă săptămâni
Înlocuire de șoldTrei luni
Chirurgie laparoscopicăPatru-cinci zile
Chirurgia sinusurilorDouă săptămâni
Chirurgia arterei carotideNu este nevoie de timp
StomaNu este nevoie de timp
Chirurgie cu laser a lacrimilor retinienePână la aprobarea de la medicul dumneavoastră
Intervenție chirurgicală pe creierȘapte până la zece zile
Intervenție chirurgicală la inimăO săptămână până la 10 zile
Chirurgie de herniePatru până la zece zile
Îndepărtarea vezicii biliareDepinde de medic

De ce să folosiți o ambulanță aeriană dacă trebuie să zburați?

După o intervenție chirurgicală, există o perioadă critică de timp în care aveți un risc crescut de complicații post-chirurgicale. Într-un astfel de moment, ar trebui să zburați numai dacă trebuie neapărat și cu permisiunea medicului dumneavoastră. Cu toate acestea, dacă trebuie să călătoriți, ar trebui să optați pentru o ambulanță aeriană.

O ambulanță aeriană poate fi un avion de ambulanță specializat, sau un avion comercial dotat cu echipament medical specializat. Oferă trei tipuri de servicii; echipament medical, personal medical instruit care vă poate însoți și medicamente speciale necesare pentru astfel de afecțiuni. Zborul cu un avion de ambulanță are avantajul suplimentar că presiunea din cabină poate fi reglată astfel încât să nu cauzeze probleme.

Serviciul Medical Air oferă un zbor medical rapid și sigur pentru pacienții post-intervenții chirurgicale. Contactați-ne 24/7 pentru o consultație gratuită.

Asigurarea ar acoperi costurile unei ambulanțe aeriene?

Depinde în primul rând de tipul de plan de asigurări de sănătate la care sunteți înscris. În cele mai bune circumstanțe, costurile ambulanței aeriene ar putea fi acoperite de planurile de asigurare medicală oferite de angajator sau de companii medicale private. În alte cazuri, este posibil să aveți nevoie de o asigurare de călătorie specializată.

Unele asigurări, însă, acoperă doar costurile unei ambulanțe aeriene în foarte puține cazuri. De exemplu, dacă zborul este urgent, necesar și în interiorul țării, furnizorul dvs. de asigurări poate acoperi costurile totale ale călătoriei dvs. Cu toate acestea, este posibil ca acestea să nu acopere costurile dacă implică o călătorie în afara țării sau dacă cred că poți fi tratat competent acolo unde te afli.

Trebuie să citiți întotdeauna planul de asigurare pentru detalii despre evacuarea medicală și utilizarea ambulanței aeriene. Chiar și atunci când compania plătește pentru asta, s-ar putea să obțineți unele coasigurări și deductibile. Acest lucru ar putea însemna că trebuie să plătiți niște cheltuieli suplimentare din buzunar. Discutați cu administratorul dumneavoastră pe probleme medicale, dacă aveți întrebări legate de acoperirea asigurării. Dacă nu aveți asigurare sau asiguratorul dumneavoastră refuză să plătească pentru ambulanța dumneavoastră aeriană, suntem totuși bucuroși să vă oferim un zbor medical sigur.

Cum calculăm costul ambulanței dumneavoastră aeriene?

Calcularea costului ambulanței aeriene

Costul serviciilor de ambulanță aeriană depinde de mai mulți factori. Nu există prețuri fixe. Principalii factori pe care îi luăm în considerare atunci când calculăm factura pentru călătoria dumneavoastră sunt următorii:

 •  Timpul total pentru zbor
 •  Distanța de zbor de parcurs
 •  Starea de sănătate a pacientului
 •  Tipul de aeronavă utilizat
 •  Numărul de persoane care vă însoțesc

Toți acești factori sunt luați în considerare atunci când pregătim o ofertă specială doar pentru dumneavoastră. Chiar și cu aceste lucruri de luat în considerare, promitem să nu avem costuri exagerat de mari. Ne puteți contacta zi sau noapte și vom lucra la o sesiune gratuită pentru dumneavoastră astfel încât să putem pregăti o cotație personalizată. Putem chiar să lucrăm la o astfel de cotație pentru asigurarea dumneavoastră, rapid și chiar de sărbători sau în weekend. Cu serviciul aerian medical, nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic.

De ce să folosiți Seriviciul Medical Air?

Suntem cel mai important serviciu de ambulanță aeriană care respectă toate standardele din industrie atunci când vine vorba de repatrierea medicală. Ceea ce ne diferențiază de omologii noștri este calitatea serviciilor noastre. Credem în cea mai bună îngrijire medicală în timpul zborului și ne străduim să v-o oferim. Alegeți Serviciul Medical Air pentru nevoile dumneavoastră de repatriere medicală deoarece:

 •  Oferim servicii nonstop în fiecare zi a săptămânii, chiar și de sărbători
 •  Lucrăm la pachete personalizate pentru fiecare zbor
 •  Oferim mai multe moduri de călătorie. Fie că este vorba de avion comercial sau de avioane de ambulanță
 •  Avem 40 de ani de experiență în domeniul Repatrierii Medicale
 •  Lucrăm în fiecare colț al pământului, fie Africa, Asia, Europa sau America de Nord.
 •  Toți transportatorii noștri sunt echipați cu echipamente medicale de vârf.
 •  Credem în calitatea serviciilor.
 •  Puteți călători cu cei dragi
 •  Oferim tarife accesibile și competitive pe piață
 •  Operăm conform standardelor ISO 9001.

Contactați-ne 

Suntem bucuroși să vă transmitem oferta noastră în cel mai scurt timp posibil. Dacă aveți întrebări suplimentare și doriți să obțineți mai multe informații, ne puteți contacta zilnic, 24 de ore din 24.

Contactați-ne