Compania noastră

Timp de citire: 2 minute

Centrul de ambulanță aeriană: Ce vorbește pentru noi

 • Suntem o companie globală de ambulanță aeriană.
 • Suntem un transportator aerian contractat, nu un simplu broker.
 • Dispunem de zeci de ani de experiență în domeniul aviației medicale.
 • Întotdeauna vă sfătuim în mod individual și ne concentrăm pe cea mai bună îngrijire posibilă pentru pacient.
 • Acordăm o mare importanță unui management optim al calității și suntem certificați conform ISO 9001.
 • Suntem la dispoziția dumneavoastră zilnic, 24 de ore din 24.
 • Suntem alături de dumneavoastră la nivel personal și nu dispunem de un call center anonim.
 • Facem parte din grupul de companii Vendana GmbH.

Echipa noastră

Echipa noastră internațională însumează decenii de experiență în domeniul aviației. Angajații noștri, de diferite naționalități, contribuie cu competențe lingvistice extinse. Pe lângă germană, engleză, rusă și franceză, vorbim și spaniolă, italiană, portugheză, română, poloneză, turcă, olandeză, hindi și patru dialecte arabe. Acest lucru ne permite să oferim asistență la cel mai înalt nivel în întreaga lume.

Fiecare dintre angajații noștri face tot ce îi stă în putință pentru a se asigura că pacientul este transferat în siguranță și că rudele sunt scutite, pe cât posibil, de orice efort. O orientare valoroasă pentru calitatea serviciilor noastre este oferită de standardele ISO 9001, conform cărora suntem certificați de TÜV.

Avem standarde înalte de calitate și cele mai înalte exigențe față de munca noastră. De aceea, promovăm și provocăm cel mai valoros activ al nostru: angajații noștri. Cooperarea prietenoasă la toate nivelurile ierarhice, orele de lucru favorabile întemeierii și creșterii unei familii și oportunitățile constante de dezvoltare personală sunt, prin urmare, un lucru firesc pentru noi.

Ajutor rapid în situații de urgență

Personalul biroului nostru, care este deservit non-stop în fiecare zi, este în permanență la dispoziția dumneavoastră, de oriunde în lume, și poate organiza în cel mai scurt timp transporturi naționale și internaționale, fie cu ambulanța aeriană , fie cu avioane de linie

Expertiza noastră îndelungată în organizarea transporturilor de pacienți cu avionul sau elicopterul ne permite să vă oferim exact ajutorul de care aveți nevoie în întreaga lume, fără birocrație. Cu alte cuvinte, desfășurăm, în cel mai scurt timp posibil, un plan de transport adaptat la nevoile individuale ale pacientului și asigurăm transferul complet dintr-o singură sursă. În acest fel, garantăm un transport fără probleme și atenție maximă la nevoile pacientului.

Bineînțeles, vă oferim și cele mai bune servicii posibile în timpul zborului. Serviciile noastre includ:

 • Organizarea tuturor transporturilor terestre cu ambulanța sau cu un vehicul de salvare (serviciul „de la pat la pat”)
 • Furnizarea de traducători pentru comunicarea în străinătate
 • Asistență pentru toate întrebările referitoare la viză și la cerințele de intrare într-o țară străină
 • Asistență personală pentru rudele pacientului
 • Servicii de curierat pentru animale de companie

Noi reprezentăm definiția îngrijirii medicale de calitate, posibilă la prețuri transparente. De aceea, la noi vorbiți întotdeauna cu un specialist cu experiență, nu cu un call center anonim.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări suplimentare și doriți să obțineți mai multe informații, ne puteți contacta zilnic, 24 de ore din 24.

Contactați-ne