› Puteți transporta pacienți cu Coronavirus?

Da, transportul pacienților cu Coronavirus (COVID-19) este posibil în majoritatea cazurilor. În astfel de situații, folosim un sistem modern de izolare, în așa fel încât transferul să se realizeze în condiții de siguranță. Acest lucru ne permite să oferim îngrijiri optime pentru pacient, evitând în același timp infectarea altor persoane în timpul transportului.

› Care este procedura de solicitare a unui zbor cu ambulanța aeriană?

Mai întâi de toate, vă rugăm să ne contactați:

Dacă doriți, vom fi bucuroși să vă sunăm înapoi în mod gratuit, fără obligații. În cadrul unui discuții personale, vom clarifica toate întrebările pe care le aveți în legătură cu transportul cu ambulanța aeriană. Apoi, vom crea un plan individual de zbor, pe care îl puteți discuta cu familia sau prietenii. Menținem corespondența în mod simplu și eficient.

De îndată ce toate pregătirile pentru zbor sunt finalizate, veți primi o ofertă scrisă din partea noastră. Aceasta va include ruta exactă a zborului, inclusiv orele de zbor, punctele de întâlnire, orele de preluare etc. După ce ați confirmat oferta noastră, începem să planificăm zborul cu ambulanța și obținem toate autorizațiile necesare.

În mod normal, plata pentru zborul cu ambulanța aeriană se face fie prin transfer bancar, fie prin card de credit. Dacă doriți să plătiți în numerar, vă rugăm să vă faceți o programare la sediul nostru din Wuppertal sau la unul dintre birourile noastre din întreaga lume.

› V-am găsit pe internet: Chiar sunteți compania de care am nevoie?

Centrul de ambulanță aeriană este un furnizor consacrat de zboruri private de ambulanță, repatriere din străinătate și transport de pacienți. Datorită experienței noastre îndelungate în organizarea de transporturi naționale și internaționale de retur, vă oferim exact serviciile de care aveți nevoie. La noi, puteți solicita transport medical, însă serviciile nu se limitează la zborul propriu-zis cu ambulanța aeriană. Lucrăm în întreaga lume și oferim serviciile în diferite limbi, de exemplu: germană, engleză, franceză, spaniolă, italiană, portugheză, română, olandeză, turcă, rusă, poloneză, hindi și patru dialecte arabe. La cerere, ne putem deplasa personal la dumneavoastră pentru a asigura un proces de transfer lipsit de complicații și o comunicare directă cu medicii și clinicile de la fața locului.

Noi oferim un ajutor rapid și nebirocratic: la momentul potrivit, la locul potrivit și la un preț corect. În conformitate cu aceste principii, vă putem crea o ofertă individuală și transparentă din punctul de vedere al costurilor. Nu suntem un call center anonim: La noi, în fiecare zi, 24 de ore din 24, puteți apela la un angajat cu experiență din cadrul serviciului de recuperare medicală, care vă va asista personal, atât prin vorbe, cât și prin fapte. Facem totul pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire individuală posibilă.

Aveți încredere în experiența și competența noastră:

 • Suntem o companie globală de ambulanță aeriană.
 • Suntem un transportator aerian contractat, nu un simplu broker.
 • Dispunem de zeci de ani de experiență în domeniul aviației medicale.
 • Întotdeauna vă sfătuim în mod individual și ne concentrăm pe cea mai bună îngrijire posibilă pentru pacient.
 • Acordăm o mare importanță unui management optim al calității și suntem certificați conform ISO 9001.
 • Angajații noștri experimentați vă stau personal la dispoziție în fiecare zi, 24 de ore din 24.

Aflați mai multe despre compania și serviciile noastre.

› Cât de repede poate fi organizat transportul de retur?

Dacă este necesar, putem efectua zboruri de retur în doar o oră. Ambulanțele aeriene pe care le folosim sunt poziționate strategic, peste tot în lume, iar personalul medical calificat este mereu la dispoziție. În cazul în care sunt necesare autorizații speciale, facilităm un proces rapid de autorizare.

› Din ce țări preluați pacienți?

Motto-ul nostru este „Ajutor în întreaga lume”. Cu alte cuvinte, efectuăm zboruri de ambulanță, transporturi de retur și zboruri de evacuare oriunde în lume. Indiferent dacă aveți nevoie de sprijinul nostru în Europa, Asia, Africa, America de Nord, Centrală sau de Sud sau Oceania, noi organizăm zborul necesar, asigurând cele mai înalte standarde de calitate medicală.

Pe pagina noastră puteți consulta toate aeroporturile pe care le deservim cu aeronavele noastre de ambulanță, sortate în funcție de continent și de țară. Dacă trebuie să parcurgem distanțe scurte folosim un elicopter de ambulanță, avem adesea posibilitatea de a decola și ateriza direct la spital.

› Cât costă o ambulanță aeriană pentru un zbor de retur?

Costul unei ambulanțe aeriene pentru un zbor de retur depinde de mai mulți factori. Cei mai importanți dintre aceștia sunt:

 • lungimea distanței parcurse
 • starea de sănătate a pacientului
 • tipul de aeronavă utilizată
 • disponibilitatea aeronavelor
 • urgența zborului

Vă stăm la dispoziție 24 de ore pe zi pentru o ofertă fără obligații, adaptată în funcție de cerințele dumneavoastră.

› Cine decide dacă un pacient este apt de zbor?

Decizia privind aptitudinea pacientului pentru transport este luată exclusiv de către medicii noștri!

Medicul de zbor însoțitor își asumă responsabilitatea pentru transportul pacientului la bordul aeronavei. Prin urmare, numai el decide asupra transportabilității unui pacient. Medicii noștri de zbor au mulți ani de experiență și o expertiză cuprinzătoare în domeniul zborurilor medicale. Prin urmare, aceștia pot evalua cel mai bine dacă un pacient este apt sau nu pentru transport. Bineînțeles, dacă există vreo incertitudine, medicul nostru se va consulta cu medicii curanți și va implica familia pacientului în deciziile importante.

Uneori, pacienții sunt considerați în mod greșit inapți pentru transport de către medicii lor curanți locali. Acest lucru se poate întâmpla din mai multe motive - de exemplu, unii medici nu doresc să își asume responsabilitatea pentru repatrierea pacientului  sau se tem să nu fie trași la răspundere. Din nefericire, astfel de decizii au deseori și un fundal pur economic.

Majoritatea ambulanțelor aeriene sunt echipate cu echipament medical de terapie intensivă. Astfel, acestea pot transporta în siguranță pacienți aflați în comă sau pacienți care au suferit accidente vasculare cerebrale ori infarcte. Bunăstarea pacientului este prioritatea absolută în toate transporturile noastre, motiv pentru care pregătim toate misiunile de zbor în mod conștiincios. Pe lângă lucrătorii noștri, medicii specializați sunt, de asemenea, implicați în planificarea fiecărei misiuni încă de la început. Asigurăm o evaluare medicală completă și, dacă este necesar, efectuăm consultații între medici înainte de zbor. În acest fel, putem asigura cea mai bună îngrijire medicală pe întreaga durată a transportului, atât la sol, cât și în aer.

› Decide clinica dacă un pacient este apt pentru transport?

Nu. Majoritatea medicilor din spitale nu știu ce se poate face la bordul unei ambulanțe aeriene în ceea ce privește îngrijirea intensivă. De aceea, deseori se feresc să își asume responsabilitatea și susțin că pacientul nu este apt pentru transport. Cel care decide întotdeauna dacă un pacient este apt pentru transport rămâne, așadar, departamentul nostru medical.  În cazul în care pacientul este considerat inapt pentru transport de către spitalul curant, nu sunteți obligat să acceptați această decizie. Pur și simplu contactați-ne. Vom fi bucuroși să vă ajutăm să găsiți cea mai bună soluție pentru pacient, în orice situație.

› Medicii de la spital ne obligă să semnăm o declarație pe proprie răspundere. Ce ar trebui să facem?

Dacă medicii noștri au stabilit că pacientul este apt pentru transport înainte de zbor, puteți avea încredere în competența lor. Așadar, puteți semna o astfel de declarație, astfel încât să părăsiți spitalul de tratament pe propria răspundere. Medicii noștri de bord au ani de experiență și o expertiză vastă în domeniul zborurilor medicale, așa că sunt cei care pot evalua cel mai bine dacă pacientul este apt sau nu pentru transport. Cu ajutorul echipamentului medical de terapie intensivă de la bordul ambulanței aeriene, putem efectua repatrieri din străinătate și zboruri de ambulanță în condiții de siguranță, în întreaga lume, chiar și pentru cei mai gravi pacienți de terapie intensivă.

› Clinica refuză să externeze pacientul. Ce putem face?

În majoritatea cazurilor, nu puteți fi internat în spital împotriva voinței dumneavoastră. Acest lucru este valabil în aproape toate țările. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca spitalul curant să nu fie cooperant cu dumneavoastră. Barierele lingvistice sau lipsa de angajament din partea personalului local pot face, de asemenea, ca repatrierea să pară imposibilă. În astfel de situații, puteți insista cu fermitate asupra externării și, dacă este necesar, puteți face referire la propria responsabilitate. Dacă clinica nu cedează, contactați-ne. Chiar și în situații dificile, lucrăm rapid și oferim soluții pentru un transport eficient și perfect adaptat pentru pacienții noștri.

› Clinica curentă este necooperantă. Ce putem face?

Uneori, spitalele refuză să elibereze documente medicale. De asemenea, este posibil ca personalul să nu dorească să externeze pacientul pentru că afirmă că acesta nu este apt pentru transport. Există multe motive pentru astfel de decizii. Pe lângă aspectele financiare, frica de responsabilitate a medicilor curanți joacă adesea un rol important. Dar această îngrijorare este nefondată: Medicul nostru de zbor își asumă responsabilitatea pentru transportul pacientului în avion.De aceea, numai el decide dacă un pacient este apt să fie transportat sau nu.

Medicii noștri de zbor au ani de experiență și o expertiză vastă în domeniul zborurilor medicale. Prin urmare, aceștia pot evalua cel mai bine dacă un pacient este apt sau nu pentru transport. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați: vă vom ajuta întotdeauna să realizați zborul cu ambulanța spre casă sau spre spitalul preferat. Împreună vom găsi întotdeauna o soluție.

› Cine ajută la comunicarea cu clinicile și medicii?

Personalul nostru este multilingv, chiar și limbile naționale rare fiind reprezentate de vorbitori nativi. Astfel, vă putem ajuta în orice moment la comunicarea cu clinicile și medicii. Dacă este necesar, trimitem și un traducător sau un medic multilingv care să vă sprijine personal, la fața locului, oriunde în lume v-ați afla.

În funcție de zona lingvistică în care se efectuează zborul, trimitem, de asemenea, personal medical și nemedical internațional, în așa fel încât să favorizăm comunicarea directă între toate părțile implicate.

› Ce documente sunt necesare pentru zborurile cu ambulanța aeriană?

Bunăstarea și siguranța medicală a pacientului sunt întotdeauna prioritatea noastră. Prin urmare, inițiem organizarea zborurilor de ambulanță chiar dacă nu sunt încă disponibile toate documentele. Ele pot fi depuse ulterior – chiar și în ultima clipă. Lipsa documentelor nu este un obstacol pentru noi în a organiza un zbor de întoarcere din străinătate.

În cazul zborurilor cu ambulanța și al repatrierilor din străinătate [Link], pe lângă documentele de călătorie, cum ar fi pașapoartele și vizele, sunt necesare, de obicei (dar nu neapărat), și rapoartele medicale de la spitalul de tratament. Rapoartele medicale în limbi străine pot fi citite direct de către medicii noștri multilingvi sau pot fi traduse, dacă este necesar. De asemenea, vă putem ajuta să solicitați o viză pentru pacient și pentru persoanele care îl însoțesc.

› Pot și însoțitorii să se alăture zborului?

În aproape toate cazurile, pacientul poate fi însoțit de cel puțin o persoană, de obicei, o rudă apropiată. În funcție de aeronava de salvare utilizată și de starea de sănătate a pacientului, în aeronavă pot fi rezervate și locuri pentru mai mulți însoțitori, cu bagaje numeroase. Vom fi bucuroși să elaborăm o soluție de transport adaptată la cazul dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactați în orice moment.

› Pot fi transportate și bagajele pacientului cu ambulanța aeriană?

Pentru repatrierile din străinătate, dar și pentru alte zboruri medicale, puteți lua întotdeauna bagajele de mână. Alte bagaje permise depind de dimensiunea aeronavei utilizate: Majoritatea ambulanțelor aeriene pot transporta doar un singur bagaj de mână pentru fiecare pasager, din cauza echipamentului medical extins. În ambulanțele aeriene mai mari, există mult mai mult spațiu pentru bagaje.

Atunci când alegeți o ambulanță aeriană, puteți lua în considerare și posibilitatea de transporta multe bagaje, optând astfel pentru o aeronavă mai mare. Vă vom răspunde cu plăcere la orice întrebări pe care le aveți cu privire la transportarea bagajelor în ambulanțele aeriene și la repatrieri.

› Se poate transporta și un scaun cu rotile?

Ambulanțele aeriene de mari dimensiuni pot transporta toate modelele de scaune cu rotile, inclusiv scaunele cu rotile electrice de mari dimensiuni, cu o greutate considerabilă. Modelele mici, pliabile, pot fi și ele acceptate în majoritatea aeronavelor mai mici, dar trebuie întotdeauna înregistrate în prealabil. Vă vom sfătui cu plăcere și vom lua în considerare dimensiunea scaunului cu rotile care urmează să fie transportat atunci când vă alegeți avionul ambulanță.

› Nu vorbim limba din țara în care se află spitalul. Ne puteți ajuta?

Barierele lingvistice de la fața locului vă pot împiedica să obțineți informații medicale despre starea pacientului. În acest caz, suntem bucuroși să vă ajutăm: efectuăm apeluri de la medic la medic în limba națională respectivă și obținem informații medicale pentru dumneavoastră. Acest lucru este adesea suficient pentru pregătirea unei repatrieri din străinătate.

În plus, vă putem pune la dispoziție un traducător sau putem trimite un medic de zbor multilingv, care va vorbi cu medicii locali și va obține o imagine clară asupra stării de sănătate a pacientului. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru depășirea problemelor lingvistice întâlnite la spital, vă rugăm să ne anunțați încă de la începutul planificării transportului. Vă vom pune la dispoziție personal medical care vorbește limba locală și limba maternă a pacientului.

› Ce limbă vorbesc medicii de zbor?

Dorim să permitem comunicarea directă la bordul zborului de ambulanță. Prin urmare, încercăm întotdeauna să alcătuim un echipaj medical care vorbește limba maternă a pacientului. La urma urmei, acest lucru contribuie în mod semnificativ la bunăstarea celui transportat și întărește încrederea pacientului.

› Poate medicul meu de familie să se alăture zborului cu ambulanța aeriană?

În cazul în care situația medicală o permite, medicul dumneavoastră de familie poate călători cu dumneavoastră în calitate de însoțitor. Cu toate acestea, medicul de familie nu poate înlocui echipajul aeromedical foarte specializat de la bordul unei ambulanțe aeriene.

› Aș dori să mă tratez în străinătate. Mă puteți ajuta cu asta?

Bineînțeles că da. Vom fi bucuroși să vă ajutăm să vă organizați întregul sejur - de la contactul inițial cu clinica preferată și îndeplinirea formalităților până la organizarea zborului cu ambulanța și a transportului terestru. Dacă doriți, vă putem oferi asistență completă la fața locului, pe tot parcursul șederii dumneavoastră la clinică. De asemenea, suntem bucuroși să vă punem la dispoziție personal experimentat și multilingv, pentru a vă face tratamentul medical cât mai plăcut și mai simplu posibil.

› Cine duce pacientul la aeroport?

La toate repatrierile oferim un transport fără întreruperi al pacienților, în conformitate cu principiul „de la pat la pat”. În cele mai multe cazuri, folosim ambulanțe aeriene pentru transportul pacienților. În plus, asigurăm întotdeauna un transport terestru calificat, într-o ambulanță sau într-o mașină de salvare în care se află și profesioniști din domeniul medical. Acestea pot transporta pacientul la ambulanța aeriană care îl așteaptă la aeroport. Transportul de la aeronavă la spitalul de destinație este asigurat, de asemenea, de o ambulanță sau de un vehicul de salvare terestru.  Dacă doriți să organizați singur transportul terestru, puteți opta și pentru această opțiune. Noi vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Atunci când se utilizează un elicopter de salvare, nu este necesar transportul terestru la aeroport, deoarece elicopterul poate ateriza fie direct la locul de desfășurare a activității spitalicești, fie în imediata vecinătate.

› Cine va asigura transportul persoanelor însoțitoare la aeroport?

În cele mai multe cazuri, însoțitorii înregistrați pentru zbor pot urca în ambulanța sau mașina de salvare care transportă pacientul. În cazul în care acest lucru nu este posibil, vom fi bucuroși să organizăm un transport adecvat la aeroport pentru toate persoanele însoțitoare.

› Care sunt cerințele pentru transferul pacienților la bordul aeronavelor de linie?

Bineînțeles, verificăm pentru fiecare pacient posibilitatea ca acesta să fie transportat cu un avion de linie. Cea mai importantă condiție prealabilă în acest sens este o stare de sănătate stabilă a pacientului. În plus, transferurile pacienților cu avionul de linie sunt oferite doar pe rutele de zbor direct.

Pacienții care necesită terapie intensivă sunt de obicei transportați cu ambulanța aeriană. Cu toate acestea, pe un număr limitat de rute de zbor, este posibil un transport mai rentabil, cu un avion de linie numit CTP (Compartiment de transport al pacienților). Doar câteva companii aeriene oferă transport CTP. Din cauza costurilor ridicate de pregătire, transporturile de CTP se efectuează numai pe rute lungi. Prin urmare, pentru majoritatea transporturilor de terapie intensivă, utilizarea unei ambulanțe aeriene rămâne cea mai bună opțiune.

Vă vom sta la dispoziție cu sfaturi pentru alegerea mijlocului de transport cel mai avantajos și mai convenabil pentru pacient, gestionând întregul transport.

› Ce aeronave sunt folosite pentru zborurile de ambulanță?

Pentru a asigura cea mai bună îngrijire posibilă pentru pacient, selectăm întotdeauna aeronava care se potrivește cel mai bine situației. Pe lângă starea de sănătate a pacientului, traseul de zbor, numărul de persoane însoțitoare și rentabilitatea joacă un rol important în selecție.

Multe avioane de ambulanță au o rază lungă de acțiune și o viteză mare, ceea ce le face la fel de potrivite pentru distanțe scurte, medii și lungi. Aici, de exemplu, ne bazăm pe modelele:

Pe rute scurte, aeronavele de ambulanță cu turbopropulsie pot fi o alternativă economică. În plus, ele pot zbura pe piste scurte de pe aeroporturi mici, situate foarte aproape de destinație. În acest fel, putem reduce timpul total de transport. În astfel de situații, folosim, de exemplu:

Pentru zborurile cu multe persoane însoțitoare, folosim aeronave de la producătorul Dornier. Pentru transportul pacienților VIP folosim ambulanțe aeriene de la Boeing (BBJ) sau alte modele bine cunoscute de la alți producători.

Apropo: La noi aveți posibilitatea de a alege modelul de aeronavă preferat pentru zborul dumneavoastră, în limita posibilităților tehnice. Vă stăm la dispoziție pentru sfaturi.

› Pot alege singur tipul de aeronavă?

Da, în funcție de anumiți factori, cum ar fi starea medicală a pacientului, ruta, numărul de persoane care îl însoțesc și dimensiunea bagajelor transportate, există numeroase modele de aeronave disponibile pentru zborul dumneavoastră. Vă puteți alege ambulanța aeriană preferată dintre aceste modele. Desigur, vom fi bucuroși să vă satisfacem dorințele și să vă sfătuim în alegerea dumneavoastră.

› Ce personal se va afla la bordul zborului?

Fiecare misiune este efectuată de doi piloți. O echipă medicală foarte specializată se ocupă de pacient. Atât componența echipei, cât și echipamentul medical de la bordul ambulanței aeriene sunt adaptate în funcție de starea de sănătate a pacientului.

› Ce echipament medical este disponibil la bordul aeronavei?

În funcție de tipul de aeronavă, ambulanțele aeriene dispun de echipamente de terapie intensivă. Înainte de fiecare zbor cu ambulanța, echipamentul poate fi adaptat la nevoile individuale ale pacientului. Acest lucru ne permite să efectuăm chiar și cele mai solicitante transporturi de terapie intensivă în condiții de siguranță și rapiditate.

Echipamentul standard al unei ambulanțe cu reacție include, printre altele:

 • Unitate de terapie intensivă, cu saltea cu vacuum, dacă este necesar
 • 6.000 de litri de oxigen medical și rezervoare auxiliare opționale
 • Monitor de terapie intensivă multiparametru
 • Ventilatoare de terapie intensivă, inclusiv pentru modele de ventilație complexe
 • ECG multifuncțional cu 12 canale
 • Pulsoximetriu și analizator de gaze sanguine
 • Defibrilator bifazic și stimulator cardiac extern
 • Telefon prin satelit pentru comunicații la nivel mondial

› Pot acoperi costurile de transport cu asigurarea de sănătate?

Nu putem oferi un răspuns concret la această întrebare, deoarece asiguratorii iau această decizie în mod individual. În unele cazuri, sunt acoperite toate costurile de transfer al pacienților pe cale aeriană, iar în alte cazuri se oferă doar o rambursare parțială.

Noi dispunem de cod instituțional (IK), acesta fiind adesea necesar pentru facturarea din cadrul companiilor de asigurări de sănătate. Suntem bucuroși să discutăm cu dumneavoastră despre șansele ca asigurarea dumneavoastră să acopere costurile transportului în cadrul unei consultații personale.

› Am nevoie de abonament?

Nu. Compania noastră nu oferă abonamente. Zburăm în afara oricărei acoperiri contractuale și organizăm zborul cu ambulanța aeriană chiar dacă:

 • nu sunteți asigurat
 • asiguratorul dumneavoastră nu dorește să acopere repatrierea
 • capacitatea pacientului de a fi transportat este pusă la îndoială
 • doriți să fiți transferat la cerere

› Există condiții speciale pentru partenerii contractuali?

Dacă sunteți interesat de o cooperare pe termen lung în domeniul zborurilor de ambulanță la nivel mondial, departamentul nostru pentru clienți va fi bucuros să discute cu dumneavoastră. Avem deja parteneriate contractuale ferme cu medici renumiți și clinici din diferite țări. Contactați-ne și vom fi bucuroși să găsim împreună o soluție individuală.

› Ce este Centrul de ambulanță aeriană?

Cu Centrul de ambulanță aeriană sunteți întotdeauna pe mâini sigure: avem o experiență îndelungată în zboruri cu ambulanța aeriană sau cu elicopterul de salvare, dispunem de expertiză profesională și mizăm pe onestitate și integritate. Și dumneavoastră vă puteți baza pe serviciile noastre. La Centrul de ambulanță aeriană aveți parte de o companie experimentată.

Indiferent dacă este vorba de repatrierea unui pacient, de un zbor de ambulanță sau de un zbor pentru un tratament în străinătate: echipa noastră experimentată efectuează toate serviciile în mod conștiincios și competent. Siguranța și bunăstarea dumneavoastră sunt întotdeauna în centrul atenției noastre. De aceea, oferim doar cele mai înalte standarde medicale. Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la serviciile noastre, vă stăm personal la dispoziție 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Tot ce trebuie să faceți este să ne sunați.

Repatriere internațională simplă cu Centrul de ambulanță aeriană: Avantajele dumneavoastră

Din păcate, urgențele neașteptate, accidentele și bolile grave ne pot cauza probleme oriunde în lume, chiar și atunci când călătorim. Problemele grave de sănătate survenite în străinătate reprezintă o situație excepțională pentru multe dintre persoanele afectate. În astfel de situații,  vă puteți baza 100% pe noi. Transportul pacientului din străinătate se va desfășura sub supravegherea permanentă a medicilor noștri competenți.

Avantajele dumneavoastră:

 • Experiență vastă: De mulți ani, echipa noastră internațională sprijină pacienții și rudele acestora în organizarea repatrierilor din străinătate și a transferurilor de pacienți pe calea aerului. Experiența și expertiza noastră aprofundată garantează că fiecare zbor cu ambulanța se va desfășura conform nevoilor pacientului.
 • Tehnologie și echipamente moderne: Pentru serviciile noastre de repatriere ne bazăm pe aeronave de salvare moderne, dotate cu tehnologii de ultimă generație. În acest fel, garantăm o îngrijire medicală excepțională și cel mai mare confort în timpul transportului.
 • Transparență: Suntem un transportator aerian contractual, nu un simplu intermediar. Acest lucru asigură cel mai înalt nivel de transparență, precum și servicii fiabile. De asemenea, prețurile noastre sunt transparente pe tot parcursul procesului.
 • Consiliere personală: Vă stăm la dispoziție 24 de ore din 24 – personal, nu în cadrul unui call center anonim. Vom fi bucuroși să vă răspundem la orice întrebări pe care le aveți cu privire la serviciile noastre și să organizăm o repatriere internațională în mod rapid și fără birocrație. Apropo, ne puteți contacta nu numai prin telefon, ci și prin e-mail, prin intermediul formularului nostru de contact sau prin chat-ul nostru live.
 • Depășirea barierelor lingvistice: Adesea, tratamentul medical adecvat eșuează din cauza barierei lingvistice. Pentru a elimina acest risc, echipa noastră multilingvă vă stă la dispoziție 24 de ore din 24, în fiecare zi. La cerere, vom fi bucuroși să vă punem la dispoziție un traducător la fața locului.
 • Disponibilitate 24 de ore pe zi: În caz de urgență, câteva ore pot face diferență. Noi suntem la dispoziția dumneavoastră în fiecare zi, 24 de ore din 24, ceea ce ne permite să organizăm zborul în cel mai scurt timp. În acest fel, garantăm cel mai rapid ajutor posibil.

Repatrierea din străinătate: Serviciile noastre pe scurt

În calitate de furnizor de servicii cu experiență în domeniul transportului de pacienți și nu numai, oferim o gamă largă de servicii. Dacă optați pentru o colaborare cu noi, vi se pun la dispoziție diverse alternative pentru o întoarcere în siguranță din străinătate.

În cazul în care nu este vorba de un transport în regim de urgență și starea de sănătate a pacientului o permite, oferim transporturi de pacienți și cu avioane de linie. În funcție de starea pacientului, acest lucru se poate face fie în poziție culcată, fie în șezut, fie într-un compartiment separat rezervat pentru pacient. În acest fel, aparținătorii pot rămâne mereu alături de persoana iubită. Repatrierile urgente se efectuează, de obicei, cu o ambulanță aeriană modernă și bine echipată. Pentru distanțe scurte, folosim și elicoptere, care vă pot duce direct la spitalul de destinație.

Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, echipele noastre medicale vă însoțesc pe tot parcursul procesului de repatriere, de la început și până la sfârșit. În plus, noi ne putem ocupa de orice sarcini birocratice care survin pe parcurs.