Important pentru noi

Seriozitate și simțul responsabilității

Cu fiecare transport ne asumăm o mare responsabilitate. Ne încredințați o viață și vă bazați pe un ajutor stabil din partea noastră. Așadar, facem tot ce ne stă în putere pentru a ne asigura că pacienții și rudele pot sta liniștiți, știind că suntem alături de ei. Dar ne asumăm responsabilitatea zilnic și în compania noastră: pentru angajații noștri și familiile lor, partenerii noștri de afaceri și mediul nostru.

Ne confruntăm în fiecare zi cu această responsabilitate și cu cerințele clienților noștri. În situațiile de criză în care se află adesea clienții noștri, seriozitatea și gândirea analitică sunt prioritățile noastre de top. De aceea, suntem mândri să fim certificați conform standardului DIN ISO 9001 și să ne bazăm acțiunile zilnice pe acest standard.

Onestitate și integritate

Încrederea se câștigă prin onestitate și integritate. Știm că clienții noștri se află adesea în situații solicitante din punct de vedere emoțional. Tocmai de aceea asigurăm o comunicare onestă, în orice moment: nu îndulcim lucrurile și nu promitem ceva ce știm că nu putem oferi. Considerăm că abilitatea de a spune „nu“ la momentul potrivit și de a refuza o sarcină este un punct forte în relația cu pacientul, și nu o slăbiciune. Prin urmare, în cazul nostru se aplică următoarele reguli de comunicare:

  • Ne ținem de cuvânt.
  • Menținem o comunicare deschisă și onestă.
  • Prețurile noastre sunt transparente: fără fonturi mici în josul paginii și fără costuri ascunse.
  • Oferim doar servicii pe care le-am folosi noi sau rudele noastre.

Egalitate și diversitate

Fiecare pacient are dreptul la cea mai bună îngrijire medicală posibilă. Acest lucru este o chestiune de rutină pentru noi. De aceea, aplicăm cele mai înalte standarde tuturor pacienților - indiferent de rasă, religie, convingeri politice sau sex.

De asemenea, tratăm toți angajații în mod egal și promovăm în mod conștient diversitatea în cadrul companiei noastre. Credem că fiecare membru al echipei noastre internaționale poate învăța din experiența diferită a colegilor săi. Acest lucru ne ajută să înțelegem mai bine pacienții și să adaptăm fiecare zbor cu ambulanța ținând cont de interesele lor, în toate țările și regiunile.

Contactați-ne