Evacuare medicală

În cazul unui dezastru, este necesară o asistență rapidă, în așa fel încât pagubele suferite de populație să fie reduse cât mai mult posibil. Centrul nostru internațional, care este deservit 24 de ore din 24, rețeaua noastră de parteneri cu calități demonstrabile ne permit să oferim cea mai rapidă asistență posibilă în caz de incidente majore.

Dacă este necesar, pe lângă zborurile de evacuare preventivă destinate membrilor familiei, prietenilor sau angajaților dumneavoastră, evacuăm, de asemenea, grupuri mai mari din regiunile de criză. În plus, vă oferim un tratament medical competent la o destinație aleasă de dumneavoastră. Chiar și în timpul zborului de evacuare, pasagerii vor beneficia de cea mai bună îngrijire posibilă din partea unor profesioniști cu experiență medicală.

Suntem partenerul dumneavoastră competent pentru evacuări sigure, rapide și avantajoase. Facem posibilă repatrierea dumneavoastră din străinătate și transportarea din zonele de criză și de război, într-un termen scurt și fără birocrație. Companiile aeriene de renume, operatorii de turism și alte companii active la nivel internațional se bazează deja pe serviciile noastre complete.

De asemenea, cu ajutorul unor aeronave potrivite, deservim zone în care nu se poate ajunge pe uscat sau care sunt slab dezvoltate din punctul de vedere al infrastructurii. În acest scop, folosim elicoptere și aeronave care pot decola și ateriza pe piste scurte.

Contactați-ne

Suntem bucuroși să vă transmitem oferta noastră în cel mai scurt timp posibil. Dacă aveți întrebări suplimentare și doriți să obțineți mai multe informații, ne puteți contacta zilnic, 24 de ore din 24.

Contactați-ne