Reglarea presiunii în funcție de pacient (zbor Sea Level)

În cazul anumitor necesități medicale, trebuie evitată cu orice preț o schimbare a presiunii aerului. Chiar și atunci, însă, zborul cu ambulanța aeriană poate fi efectuat rapid și în siguranță: mai precis, ambulanțele aeriene pot efectua așa-numitul zbor Sea Level, cunoscut și ca zbor în condiții Main Sea Level (MSL). În cadrul acestora, avionul are o cabină presurizată în care presiunea cabinei poate fi menținută la nivelul solului. Astfel, garantăm siguranța pacientului în orice moment. 

Presiunea mai mare din cabină este rezultatul a două măsuri: Pe de o parte, aeronava folosită ca ambulanță zboară puțin mai jos decât în cazul zborurilor obișnuite. Pe de altă parte, se folosesc și măsuri tehnice menite să crească presiunea.

Când este necesar un zbor Sea Level?

Presiunea aerului din cabină este ajustată și în timpul zborurilor obișnuite, dar în astfel de cazuri, ea este comparabilă cu presiunea aerului exterior la o altitudine de 2.500 de metri. Această diferență semnificativă față de nivelul obișnuit înregistrat la sol poate determina extinderea bulelor de aer din corp și creșterea consumului de oxigen.

Pentru diferite necesități medicale, o astfel de reacție e periculoasă, așa că e nevoie de un zbor la nivelul mării. Printre diagnosticele care pot determina reacții se numără:

  • Acumulări de aer între plămâni și peretele toracic (pneumotorax).
  • Acumulare de aer în ochi sau în craniu
  • Boli pulmonare, cum ar fi pneumonia severă sau BPOC.·        
  • Obstrucție intestinală
  • Răni chirurgicale recente
  • Anemie

Decizia privind necesitatea unui zbor la nivelul mării va fi luată de echipa noastră medicală, ținând cont de documentația medicală pe care ne-o puneți la dispoziție. De asemenea, decizia poate fi luată într-un termen extrem de scurt, chiar și în momentul preluării pacientului sau în timpul zborului.

Zbor Sea Level cu Centrul de ambulanță aeriană

Medicii noștri specialiști au mulți ani de experiență în implementarea zborurilor de tip Sea Level. Cu ajutorul echipamentului medical modern de la bordul aeronavelor noastre, transportăm pacientul rapid, sigur și confortabil chiar și în zboruri Sea Level. În special pe distanțe medii și lungi, zborul Sea Level este, în aproape toate cazurile, preferabil unui transfer al pacientului cu ambulanța. La fel ca în cazul tuturor zborurilor cu ambulanța, și în situația unei deplasări la nivelul mării veți beneficia de serviciul nostru „de la pat la pat”. La cerere, organizăm, de asemenea, transport terestru la aeroport și la spitalul de destinație.

Contactați-ne

Suntem bucuroși să vă transmitem oferta noastră în cel mai scurt timp posibil. Dacă aveți întrebări suplimentare și doriți să obțineți mai multe informații, ne puteți contacta zilnic, 24 de ore din 24.

Contactați-ne