Repatrierea internațională prin transport aerian

Timp de citire: 1 minut

O urgență medicală poate apărea oriunde în lume și în orice moment - chiar și în timpul unei vacanțe sau a unei călătorii de afaceri. În cazul unui accident sau al unei boli grave survenite în timpul unei șederi în străinătate, tratamentul inițial are loc la fața locului. Cu toate acestea, mulți pacienți preferă să continue tratamentul la domiciliu. Aici, standardele medicale pot fi mai ridicate decât în multe alte țări, iar comunicarea cu medicii și asistentele este posibilă fără bariere lingvistice. În plus, apropierea de prieteni și de familie favorizează bunăstarea și, prin urmare, recuperarea pacientului. Pentru a transporta pacientul de la locul de ședere înapoi în țara sa de origine, este adesea necesară o repatriere internațională cu avionul.

Bombardier Challenger 650

Repatrierea internațională cu ambulanța aeriană

În cazul în care un pacient necesită îngrijiri medicale intensive sau dorește să fie repatriat cât mai repede, transportul cu ambulanța aeriană este, de obicei, cea mai bună opțiune. Ambulanțele aeriene dispun de echipamente medicale moderne și pot fi furnizate prompt și nebirocratic. La bord se află medici experimentați, care acoperă o gama largă de specializări și pot oferi asistență medicală rapidă dacă este necesar. Astfel, este asigurată în permanență îngrijirea optimă a pacientului.

Repatrierea internațională cu avionul de linie

Cu toate acestea, pentru pacienții stabili care trebuie transportați în poziție culcată, există adesea posibilitatea unui transfer cu o aeronavă de linie. Pacientul își petrece zborul întins pe o așa-numită targă. El este separat de ceilalți pasageri printr-o perdea. Și în acest caz, persoana transportată poate fi însoțită de personal medical înalt calificat, care să intervină imediat dacă apar complicații.

Ne ocupăm noi de tot!

Fie că este vorba de o ambulanță aeriană sau de un avion de linie, echipa noastră experimentată vă va organiza repatrierea fără probleme. Prin serviciul nostru „de la pat la pat”, ne ocupăm, de asemenea, de transportul în ambulanță terestră până la aeroportul de plecare și de transferul de la aeroportul de destinație la spitalul de destinație. Dacă doriți, putem asigura comunicarea cu medicii locali și cu autoritățile străine. Dumneavoastră vă ocupați de recuperare, noi ne ocupăm de restul.

Contactați-ne

Suntem bucuroși să vă transmitem oferta noastră în cel mai scurt timp posibil. Dacă aveți întrebări suplimentare și doriți să obțineți mai multe informații, ne puteți contacta zilnic, 24 de ore din 24.

Contactați-ne