Transferul pacienților pe plan intern

Compania noastră efectuează și transferuri de pacienți pe teritoriul României. Aceste transporturi se realizează în mod rapid, sigur și extrem de competent. Adesea, pacienții doresc să fie transferați la un spital specializat. Se întâmplă, de asemenea, ca pacienții grav bolnavi să dorească să fie tratați lângă rudele lor, care locuiesc în altă zonă a României. În astfel de cazuri, organizăm transferul pacientului cu o ambulanță aeriană sau cu un elicopter de salvare, fără niciun fel de piedici birocratice.

Pentru zboruri interne, folosim, de exemplu, ambulanțe aeriene cu propulsie turbo, care sunt echipate cu echipamente medicale de înaltă calitate. Asta înseamnă că avem la dispoziție și multe aerodromuri în apropierea destinației noastre, cu piste scurte, unde multe aeronave nu pot ateriza deloc. Pe de altă parte, ambulanțele aeriene sunt mai potrivite pentru distanțe mai lungi, pentru care au autonomia necesară și pot atinge viteze de zbor ridicate.

Personalul medical de înaltă specializare este inclus în toate zborurile organizate cu ambulanța aeriană. Toate aeronavele utilizate sunt echipate cu unități de terapie intensivă instalate permanent, monitoare de terapie intensivă, ventilatoare de terapie intensivă și defibrilatoare, printre altele. Acest lucru asigură cea mai bună îngrijire posibilă pentru pacient în orice moment.

Contactați-ne

Suntem bucuroși să vă transmitem oferta noastră în cel mai scurt timp posibil. Dacă aveți întrebări suplimentare și doriți să obțineți mai multe informații, ne puteți contacta zilnic, 24 de ore din 24.

Contactați-ne