Transportul de organe

În cazul transportului de organe, lucrurile trebuie să se desfășoare deosebit de rapid. Pentru a putea pune la dispoziție o ambulanță aeriană sau un elicopter în orice locație și în cel mai scurt timp posibil, sunt necesare o rețea mondială și o disponibilitate constantă. Datorită numeroșilor noștri ani de experiență în domeniul aviației medicale, putem pune la dispoziție un avion sau un elicopter pentru transportul de organe în aproape orice loc din lume, cu un timp de răspuns de numai 60 de minute.

Pe lângă transferul de organe vitale, organizăm, de asemenea, transportul urgent de unități de sânge, de plasmă și de biopsii. Nu în ultimul rând, putem transporta echipe medicale de înaltă specializare acolo unde este nevoie urgentă de ele. Toate transporturile sunt, desigur, efectuate numai de personal experimentat și cu cele mai noi echipamente.

Pentru distanțe mai mari de la sau către aeroport, putem folosi elicoptere. De obicei, un elicopter poate ateriza direct la spital, reducând astfel semnificativ timpul de transport.

Compania noastră organizează transporturi de organe la nivel internațional, cu timpi de așteptare minimi. Vă stăm la dispoziție zilnic, 24 de ore din 24, și vă putem furniza rapid și fiabil cele mai potrivite mijloace de transport pentru cerințele tehnice și medicale de care aveți nevoie pentru operațiuni de zi sau de noapte.

Contactați-ne

Suntem bucuroși să vă transmitem oferta noastră în cel mai scurt timp posibil. Dacă aveți întrebări suplimentare și doriți să obțineți mai multe informații, ne puteți contacta zilnic, 24 de ore din 24.

Contactați-ne