Turismul medical: tratament în cele mai bune clinici din lume

Bombardier Learjet 60

Uneori, cel mai bun tratament medical nu se găsește în țara de origine, ci într-o țară străină, cu un sistem de sănătate mai bun. Mulți pacienți doresc să fie tratați de cei mai buni medici din lume, chiar dacă aceștia se găsesc, de exemplu, în unități medicale din Statele Unite sau din alte țări europene. În plus, unii pacienți nu sunt mulțumiți de calitatea asistenței medicale din țara lor de origine, de exemplu în Europa de Est, în țările arabe sau în regiunea asiatică. În ambele cazuri, pacienții optează pentru ceea ce se numește turism medical și călătoresc în țara în care speră să primească cel mai bun tratament posibil.

Atunci când pacienții primesc un tratament medical mai bun în străinătate, prețul joacă de obicei un rol secundar: întrucât sănătatea este cel mai important bun, mulți oameni sunt dispuși să plătească mai mulți bani pentru un tratament eficient sau o operație necesară. Totuși, costurile pot fi un factor decisiv în ceea ce privește decizia de a opta pentru turismul medical, în special atunci când companiile de asigurări de sănătate nu acoperă costul tratamentelor.

Printre cele mai populare destinații pentru turismul medical internațional se numără multe țări europene, cum ar fi Germania și Spania. Potrivit Centrului Internațional de Cercetare în domeniul sănătății, Spania ocupă locul patru în clasamentul MTI (Medical Tourism Index). Turcia este, de asemenea, o țară frecvent vizitată în materie de turism medical. Acest lucru se datorează în principal faptului că în Turcia se fac operații și tratamente care nu se fac în România. Țara este cunoscută în special pentru tratamentele de chirurgie plastică sau cosmetică foarte bune.

În clinicile turcești, turiștii medicali beneficiază de tratamente de înaltă calitate la prețuri accesibile.

Pe lângă turismul medical, turismul de sănătate este, de asemenea, o problemă larg răspândită. În acest caz, nu este vorba neapărat de operații și tratamente în străinătate. Mai degrabă, turismul de sănătate se referă la măsuri preventive sau la sejururi balneare de reabilitare. Și mulți pacienți străini călătoresc în alte țări în acest scop.

Cu Centrul de ambulanță aeriană ajungeți rapid și sigur la tratament în străinătate

Pentru turismul medical internațional, de exemplu în Germania, Europa sau SUA, organizăm întregul transport al pacientului în mod rapid, sigur și avantajos. În astfel de cazuri, organizăm fie un zbor cu ambulanța aeriană, fie un zbor de linie cu personal medical însoțitor. Bineînțeles, preluăm pacientul de la locul de ședere și îl ducem în siguranță cu ambulanța terestră la aeroport. Transportul de la aeroportul de destinație la spitalul de primire are loc, de asemenea, în ambulanță.

La cerere, le oferim pacienților noștri și servicii suplimentare, de exemplu:

  • Achiziționarea documentelor de călătorie
  • Servicii de traducere
  • Contacte la clinicile preferate
  • Servicii de transfer la fața locului pentru pacienți și rude

Competența noastră multiculturală ne permite să comunicăm direct și fără complicații cu pacienții internaționali, rudele și personalul medical din spitalele țărilor respective.

Datorită experienței noastre îndelungate, putem pune la dispoziție foarte repede un mijloc de transport adecvat, iar modificările făcute din scurt sunt posibile în orice moment.

Contactați-ne

Suntem bucuroși să vă transmitem oferta noastră în cel mai scurt timp posibil. Dacă aveți întrebări suplimentare și doriți să obțineți mai multe informații, ne puteți contacta zilnic, 24 de ore din 24.

Contactați-ne