Zboruri de ambulanță pentru sugari și copii mici

Zborurile cu ambulanța aeriană pediatrică - transportul bebelușilor prematuri, al sugarilor și al copiilor mici - necesită o expertiză extrem de specializată. Doar așa ne putem asigura că micii pacienți primesc exact îngrijirea de care au nevoie.

De aceea, pentru transportul sugarilor și al copiilor mici mobilizăm numai medici specializați și cu înaltă calificare, cu mulți ani de experiență profesională. În plus, folosim numai echipamente medicale de ultimă generație.

Dacă este necesar, transportăm sugari și copii mici în incubatoare moderne. Aceste incubatoare de transport sunt caracterizate de o fiabilitate deosebit de ridicată și asigură un transport cât mai ușor pentru micul pacient. Incubatoarele permit, de asemenea, mutarea copilului fără implicarea unor mijloace de transport suplimentare.

Care este procedura pentru un zbor cu ambulanța aeriană pentru sugari și copii mici?

Pentru a le oferi micilor noștri protejați cele mai bune îngrijiri posibile, îi transportăm în mod normal cu o ambulanță aeriană. Pe lângă incubatorul de transport menționat mai sus, adaptăm și restul echipamentului din avionul în funcție de nevoile medicale a copilului.

Preluăm pacientul de la spital sau de la domiciliu cu ajutorul unei ambulanțe terestre și îl transportăm la aeroport în cel mai sigur mod medical. Acolo, ambulanța aeriană e pregătită să îl ducă în siguranță la destinație. La aeroportul de destinație, o altă ambulanță terestră este pregătită să transporte copilul la spitalul în care va fi tratat. Datorită medicilor noștri experimentați și a organizării întotdeauna excelente, putem garanta un transport rapid și sigur în orice moment.

Bineînțeles, copilul nu trebuie să se lipsească de chipurile cunoscuților în timpul transferului. Unul dintre părinți poate zbura gratuit, alături de pacientul nostru curajos, chiar și în avioanele mici. În cazul în care ambii părinți doresc să își însoțească micuțul, este posibil să fie necesară utilizarea unei aeronave mai mari.

Serviciul nostru pentru nou-născuți și copii este disponibil în întreaga lume. Cu precădere, organizăm transportul la clinici de terapie din străinătate sau transportul retur al copilului din străinătate în țara sa de origine. În acest proces, facem toate demersurile pentru a ne asigura că bebelușul sau copilul dumneavoastră primește cea mai bună îngrijire medicală posibilă.

Contactați-ne

Suntem bucuroși să vă transmitem oferta noastră în cel mai scurt timp posibil. Dacă aveți întrebări suplimentare și doriți să obțineți mai multe informații, ne puteți contacta zilnic, 24 de ore din 24.

Contactați-ne