Îngrijire de la pat-la-pat

Pentru un transport cât mai ușor, suntem bucuroși să ne ocupăm de întregul transfer al pacientului, de la pat la pat. Așadar, nu numai că vă asigurăm transportul cu o ambulanță aeriană sau cu un avion de linie, ci vă oferim și servicii complete la sol și coordonăm toate deplasările necesare cu ambulanțe sau vehicule de salvare adecvate

Acest serviciu „de la pat la pat” asigură cea mai înaltă calitate pe tot parcursul transferului, precum și un proces lipsit de complicații. În cazul în care condițiile meteorologice sau alți factori impun o schimbare a planului de zbor, ne putem coordona rapid cu furnizorul de transport terestru. În acest fel, inițiem imediat toate măsurile necesare pentru a evita timpul de așteptare stresant și pentru a implementa un transfer favorabil pacientului.

Și dumneavoastră puteți beneficia de experiența noastră îndelungată în domeniul zborurilor internaționale cu ambulanța. Această experiență ne permite să vă oferim în orice moment posibilități de transport adaptate la nevoile dumneavoastră individuale.

Avantajele dumneavoastră:

  • protecție maximă a pacientului
  • asistență rapidă și nebirocratică
  • transfer complet dintr-o singură sursă: asigură cea mai bună calitate și minimizează costurile
  • prețuri transparente, fără costuri ascunse
  • un proces lipsit de complicații, datorat experienței îndelungate în transportul internațional de pacienți
  • posibilitatea de transfer la clinici, sanatorii sau cazare privată în țara de destinație

Contactați-ne

Suntem bucuroși să vă transmitem oferta noastră în cel mai scurt timp posibil. Dacă aveți întrebări suplimentare și doriți să obțineți mai multe informații, ne puteți contacta zilnic, 24 de ore din 24.

Contactați-ne