Însoțitor de zbor medical

Pentru pacienții mobili care nu suferă de o boală acută, organizăm zboruri medicale cu însoțitori. Acest lucru este deosebit de util în cazul în care pacienții slăbiți nu pot fi însoțiți în călătorie de o rudă sau de o altă persoană care îi îngrijește.

Astfel, la bord se va afla un medic specialist sau un paramedic, care rămâne alături de pacient pe toată durata zborului. Acest lucru asigură asistență rapidă în cazul în care starea pacientului se agravează. Însoțitorul de bord cu pregătire medicală are asupra sa și echipament medical de urgență, pentru a acorda primul ajutor în caz de necesitate.

Atunci când selectăm însoțitorul de bord, nu acordăm atenție doar calificării profesionale. Noi avem grijă inclusiv ca pacientul și medicul să se înțeleagă bine. La urma urmei, condiția psihologică a pacientului este o parte esențială a unui transport aerian de succes, în special în cazul zborurilor pe distanțe lungi.

Zborurile cu însoțitor medical se efectuează de obicei la clasa Business, cu avioane de linie. Cu toate acestea, sunt posibile și rezervări la clasa Economy.

Contactați-ne

Suntem bucuroși să vă transmitem oferta noastră în cel mai scurt timp posibil. Dacă aveți întrebări suplimentare și doriți să obțineți mai multe informații, ne puteți contacta zilnic, 24 de ore din 24.

Contactați-ne