Serviciul pentru pacienții internaționali

Timp de citire: 1 minut

Cei care vin în România din străinătate pentru tratament medical se pot confrunta cu bariere lingvistice și administrative. Noi oferim, așadar, asistență cuprinzătoare, ocupându-ne de tot ceea ce este necesar pentru dumneavoastră.

Traducător

Dacă este necesar, un traducător vă va însoți la toate consultațiile medicale sau vă va asista în permanență în contactul zilnic cu personalul clinicii. Translatorii autorizați traduc cu exactitate toate documentele necesare în limba aleasă de dumneavoastră.

Asistență la intrare în țară (vize)

Mulți pacienți doresc să intre în România pentru tratament medical din afara spațiului Schengen. În cele mai multe cazuri, pentru acest lucru este necesară o viză. În cazul în care pacientul sau persoana însoțitoare nu are o viză corespunzătoare, vă putem ajuta să solicitați un permis special de intrare.

De asemenea, în situații de urgență, în care fiecare minută contează, putem solicita o viză de urgență asigurând astfel o intrare cât mai rapidă în țara în care se va acorda tratamentul.

Contact la clinici

Noi nu organizăm doar transporturi adaptate la starea de sănătate a pacientului. La cerere, suntem bucuroși să organizăm întregul sejur în România și să vă sprijinim în selectarea unei clinici specializate adecvate pentru tratamentul medical al pacientului.

Contactați-ne

Suntem bucuroși să vă transmitem oferta noastră în cel mai scurt timp posibil. Dacă aveți întrebări suplimentare și doriți să obțineți mai multe informații, ne puteți contacta zilnic, 24 de ore din 24.

Contactați-ne