Serviciul pentru pacienți VIP

Timp de citire: 2 minute

Pentru clienții exigenți, oferim zboruri cu ambulanțe aeriene și transporturi de pacienți la cel mai înalt nivel de confort. Vom fi bucuroși să colaborăm cu dumneavoastră pentru a crea un plan individual de transport, de exemplu pentru transferul pacienților în străinătate, la clinici de top, cu reputație excelentă, fie că ele se află în Anglia, în Germania sau oriunde altundeva în lume.

Experiența noastră îndelungată în domeniul serviciilor internaționale de ambulanță aeriană ne permite să găsim soluții personalizate, adaptate în conformitate cu toate dorințele și nevoile clienților noștri. Oferim planuri individuale și cuprinzătoare, prezentând toate posibilitățile de transport al pacienților atât în țară, cât și în străinătate - de la călătorii pentru controale preventive până la transferuri la terapie intensivă.

În acest scop, colaborăm cu un număr mare de medici internaționali și spitale de înaltă specializare. Garantăm cea mai bună gestionare posibilă a transportului de pacienți, începând din momentul solicitării și până la transferul bolnavului la spitalul de destinație. Pentru a asigura transportul pacienților la cele mai înalte standarde de calitate, punem la dispoziție ambulanțe aeriene spațioase, cu o rază de acțiune mare. În acest fel, dumneavoastră și cei dragi vă bucurați de un confort maxim în timpul zborului cu ambulanța.

În colaborare cu departamentul nostru de charter de avioane private, suntem, de asemenea, bucuroși să punem la dispoziție avioane private VIP pentru cele mai confortabile călătorii.

Întrucât vrem să asigurăm condiții de confort maxim, oferim, de asemenea, diverse servicii pentru VIP-urile noastre. Acest lucru vă permite să vă concentrați asupra recuperării dumneavoastră, în timp ce noi ne ocupăm de toate celelalte aspecte.

Asistență în alegerea clinicii

Nu ne limităm la a vă asigura un transport confortabil. La cerere, suntem bucuroși să organizăm întregul sejur și să vă ajutăm să alegeți o clinică specializată potrivită pentru tratamentul medical de care aveți nevoie.

Echipe medicale internaționale

Lucrăm cu echipe medicale internaționale și multilingve, asigurând astfel o comunicare optimă între toate părțile implicate. De exemplu, dacă este necesar, trimitem la fața locului medici vorbitori de limbă română și rusă cu înaltă calificare, care au mulți ani de experiență în domeniul medicinii de urgență și al aviației medicale.

Sprijin de primă clasă pentru persoanele însoțitoare

De asemenea, îndeplinim cu plăcere toate dorințele persoanelor însoțitoare. În acest fel, le oferim ocazia de a rămâne alături de pacient, bucurându-se de asistență la cel mai înalt nivel. Mai mult, serviciile de catering din ambulanța aeriană care vi se pun la dispoziție sunt pregătite în funcție de dorințele dumneavoastră.

Oferim servicii de transport confortabil pentru persoanele însoțitoare și organizăm transportul bagajelor pentru a asigura un confort maxim. Soluțiile noastre individuale de zbor pot satisface nevoile unui număr de până la 40 de persoane însoțitoare. În cazuri speciale, însă, pot călători cu noi și mai mulți aparținători.

Consilierul dumneavoastră personal pentru clienți: servicii non-stop

Cu noi, vă veți bucura de o asistență personalizată din partea consilierului dumneavoastră personal, care va rezolva imediat orice problemă. Organizăm cel mai bun tratament medical posibil pentru dumneavoastră și pentru cei dragi. Suntem la dispoziția dumneavoastră în fiecare zi, 24 de ore din 24.

Detașarea medicilor specialiști și a personalului medical

Dacă doriți, putem trimite personal medical foarte bine pregătit chiar și înainte de transportul pacientului. În acest fel, putem să oferim clarificări medicale chiar la fața locului și să răspundem și mai bine la cerințele individuale impuse de starea pacientului.

Chiar și după tratamentul din Anglia, Germania sau alte țări europene, puteți fi îngrijit de personalul nostru medical experimentat până când vă veți recupera complet.

Contactați-ne

Suntem bucuroși să vă transmitem oferta noastră în cel mai scurt timp posibil. Dacă aveți întrebări suplimentare și doriți să obțineți mai multe informații, ne puteți contacta zilnic, 24 de ore din 24.

Contactați-ne