Siguranța

Siguranța pacienților noștri este prioritatea noastră principală în orice moment. De aceea, ne dotăm avioanele și elicopterele cu personal medical experimentat și echipamente tehnice de ultimă generație. Acordăm o mare importanță respectării consecvente a tuturor termenelor de întreținere și inspecție. Având în vedere că aviația este supusă celor mai stricte norme de siguranță din întreaga lume, acest lucru garantează deja calitatea superioară a flotei noastre de ambulanțe. Cu toate acestea, acordăm o mare importanță și controalelor neplanificate, pentru a garanta siguranța maximă a tuturor celor implicați.


Bureau Veritas ISO 9001

Nu numai executarea zborurilor noastre este supusă celor mai înalte standarde de calitate. De asemenea, respectăm cele mai înalte standarde de organizare. Toate zborurile sunt planificate de la sediul nostru din Wuppertal. Astfel, vă puteți baza întotdeauna pe calitatea „Made in Germany”. Pentru a garanta în permanență, în toate procesele organizaționale, siguranța pacienților noștri, ne bazăm acțiunile pe standardele ISO 9001. Acest lucru este dovedit de certificarea TÜV și Bureau Veritas, care este în conformitate cu acest standard.

Flight Safety Foundation

În plus, suntem parteneri ai Fundației pentru Siguranța Zborurilor și susținem lupta acesteia pentru securitatea aviației la nivel mondial. Activitatea fundației se concentrează pe promovarea inovațiilor tehnice, realizarea de studii și elaborarea de ghiduri. Toate măsurile au ca scop prevenirea accidentelor și garantarea unei aviații sigure - o preocupare pe care Centrul de ambulanță aeriană o susține 100%. Mai mult de 1 000 de membri din 150 de țări își pun propriile interese politice, culturale și economice pe plan secundar în încercarea de a susține activitatea fundației și luptă împreună pentru îmbunătățirea siguranței aviației. Acest lucru conferă activității Fundației pentru Siguranța Zborurilor un profil internațional ridicat.

Contactați-ne