Ambulanță aeriană pediatrică în drum spre centrul de excelență Arche IntensivKinder

Centrul de excelență ARCHE IntensivKinder este specializat în îngrijirea și tratamentul sugarilor și al copiilor mici, ventilați, care au nevoie de terapie intensivă. Copiii ventilați necesită, de obicei, o îngrijire ulterioară specială. Aceasta este posibilă în Kusterdingen, lângă Tübingen. În clinica de acolo, copiii primesc toate tratamentele necesare.

Un mic pacient din Polonia a avut nevoie de un astfel de tratament special, motiv pentru care Arche IntensivKinder a apelat la noi: În urma unui accident grav, pacientul în vârstă de 3 ani a trebuit să fie ventilat pentru o perioadă lungă de timp în unitatea de terapie intensivă din Varșovia. Pentru a fi tratat în continuare, acesta urma să fie transportat la centrul din Kusterdingen.

Îngrijire completă pentru micul pacient

bombardier learjet 35

Din cauza gravității afecțiunii, s-a ales un zbor cu ambulanța aeriană pediatrică. Băiatul avea nevoie de monitorizare constantă, astfel că, pe lângă zborul propriu-zis, am optat și pentru îngrijirea pat-la-pat; cu alte cuvinte, micul pacient a fost preluat de echipa noastră medicală de la unitatea de terapie intensivă pediatrică din Varșovia și transportat la aeroport. Acolo, ambulanța aeriană de tip Bombardier Learjet 35 îi aștepta deja pe el și pe mama sa. Pentru a-i oferi băiatului cea mai bună îngrijire posibilă în timpul zborului, am aranjat din timp ca un pediatru, adică un medic specializat în tratarea copiilor, să însoțească pacientul.

După un zbor de aproape două ore, ambulanța aeriană a aterizat pe aeroportul din Stuttgart. De acolo, o ambulanță terestră a transportat pacientul la centrul ARCHE IntensivKinder.

După transport, persoana de contact de la ARCHE IntensivKinder și-a exprimat recunoștința. Mama micului pacient a fost, de asemenea, foarte mulțumită de buna desfășurare a procedurii. Ea a fost deosebit de fericită că și-a putut însoți fiul în timpul transportului.

Ne bucurăm că ARCHE KinderIntensiv dorește să lucreze și în viitor cu Centrul de ambulanță aeriană pentru alte zboruri din străinătate.

Contactați-ne

Suntem bucuroși să vă transmitem oferta noastră în cel mai scurt timp posibil. Dacă aveți întrebări suplimentare și doriți să obțineți mai multe informații, ne puteți contacta zilnic, 24 de ore din 24.

Contactați-ne