Transport cu ambulanța la Paris pentru familia regală din Kuweit

Când vine vorba de tratamente medicale importante, mulți pacienți bogați vor să se încredințeze doar celor mai buni medici din lume. În acest scop, aceștia efectuează și călătorii mai lungi cu ambulanța - de obicei cu o ambulanță aeriană - pentru a fi tratați, de exemplu, într-un spital de top din Europa. Recent, am primit o solicitare din partea familiei regale din Kuweit: un membru al familiei regale trebuia să urmeze un tratament la Paris și dorea un zbor cu ambulanța aeriană, în conformitate cu statutul său.

Avion de ambulanță spre Paris

Transport confortabil cu ambulanța aeriană

Pacientul regal se afla într-un spital din Jabriya și urma să fie însoțit de două rude în timpul transportului. Pentru a oferi tuturor pasagerilor confortul pe care îl merită, am optat pentru o ambulanță aeriană de tip Cessna Citation 680 Sovereign. Am organizat transportul terestru în Jabriya și Paris și am coordonat toate orele de sosire și de predare, astfel încât nimic să nu stea în calea unui transfer sigur și fără probleme al pacientului.

În seara dinaintea zborului cu ambulanța aeriană, echipa noastră medicală a vizitat-o pe pacientă pentru a obține o imagine a stării sale de sănătate. A doua zi la prânz, așa cum am convenit, ambulanța noastră terestră a dus importantul pasager la Aeroportul Internațional din Kuweit. Acolo, ambulanța aeriană era gata de decolare, așa că a pornit imediat spre Aeroportul Paris-Le Bourget. Acest aeroport este mult mai aproape de centrul orașului decât marile aeroporturi comerciale din Paris, astfel încât am putut reduce la minimum deplasările cu ambulanța, care consumă mult timp și sunt stresante pentru pacient.

Astfel, echipa noastră medicală a putut să predea pacientul în siguranță la spitalul de primire, după un drum scurt. Noi îi urăm toate cele bune. Rudele sale au fost foarte mulțumite de munca noastră și ne-au mulțumit pentru organizarea foarte bună, precum și pentru buna desfășurare a zborului.

Contactați-ne

Suntem bucuroși să vă transmitem oferta noastră în cel mai scurt timp posibil. Dacă aveți întrebări suplimentare și doriți să obțineți mai multe informații, ne puteți contacta zilnic, 24 de ore din 24.

Contactați-ne